Ετοιμάζεται το πλαίσιο αφερεγγυότητας – 6 Νομοσχέδια

{loadposition ba_textlink}

Άτυπος διευρυμένος διάλογος με ΣΕΛΚ, Σύνδεσμο Τραπεζών, Δικηγορικό Σύλλογο και Συνεργατική Κεντρική θα πραγματοποιηθεί σύντομα για το νομοθετικό πλαίσιο αφερεγγυότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από έγκυρες πηγές, έξι προσχέδια νομοσχεδίων προετοιμάζονται από τους αρμόδιους.

Όταν ετοιμαστούν, γεγονός που αναμένεται να γίνει σύντομα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα σταλούν στους εμπειρογνώμονες που έχουν ορίσει τα κόμματα για τα δικά τους σχόλια.

Αναμένεται, επίσης, να διεξαχθεί ένας άτυπος διάλογος με ΣΕΛΚ, Σύνδεσμο Τραπεζών, Δικηγορικό Σύλλογο και Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα.

Στις 22 Σεπτεμβρίου είχε διεξαχθεί η πρώτη συνάντηση των εμπειρογνωμόνων που είχαν ορίσει τα κόμματα με τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη και τεχνοκράτες, στο Υπουργείο Οικονομικών.

Υπενθυμίζεται ότι από πλευράς των κομμάτων έχουν οριστεί οι Κρις Τριανταφυλλίδης εκ μέρους του ΔΗΣΥ, Γιώργος Κολοκασίδης εκ μέρους του ΔΗΚΟ, Τάσος Γιασεμίδης εκ μέρους της ΕΔΕΚ, Δημήτρης Συλλούρης εκ μέρους του ΕΥΡΩΚΟ, Πάρης Μαυρομμάτης εκ μέρος των Οικολόγων και Στέλιος Αμερικάνος εκ μέρους της Συμμαχίας Πολιτών. Το ΑΚΕΛ επέλεξε να μην εκπροσωπηθεί.

Πηγή: ΚΥΠΕ