Φωτογράφιζε κάτω από μίνι φούστες και αθωώθηκε

{loadposition ba_textlink}

Αθώος κρίθηκε πριν από λίγες ημέρες από δικαστήριο στην Ουάσινγκτον ένας άνδρας, ο οποίος κατηγορείτο ότι φωτογράφιζε τα απόκρυφα σημεία γυναικών στο Lincoln Memorial.

Το περιστατικό έγινε το 2013 όταν ο Christopher Cleveland συνελήφθη να βγάζει φωτογραφίες γυναίκες κάτω από τις μίνι φούστες τους, ενώ αυτές βρίσκονταν στο Lincoln Memorial. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στην φωτογραφική του μηχανή δεκάδες φωτογραφίες, όμως η δικαστής Juliet McKenna τον έκρινε αθώο.

Η δικαστής Juliet McKenna απέρριψε τις κατηγορίες σε βάρος του, κρίνοντας ότι η πράξη του δεν αποτελεί παραβίαση της ιδιωτικής ζωής των γυναικών. Η δικαστής ανέφερε ότι οι γυναίκες που κάθονται στα σκαλιά του Lincoln Memorial θα πρέπει να είναι προετοιμασμένες για την πιθανότητα να φωτογραφηθούν ακάλυπτα μέρη του σώματός τους από κάποιον.

Το δικαστήριο έκρινε ότι όταν ένα άτομο ντύνεται έτσι σε δημόσιο χώρο μέρα μεσημέρι, μπροστά σε τόσο κόσμο, δεν μπορεί να έχει προσδοκίες για ιδιωτικότητα. Η απόφαση, πάντως, έχει προκαλέσει ήδη πολλές αντιδράσεις στις ΗΠΑ.

Περισσότερα στο news247.gr,επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.