Γέμισε παιδιά το Προεδρικό Μέγαρο (pics)

{loadposition ba_textlink}

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και η σύζυγός του και Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ραδιομαραθώνιου, Άντρη Αναστασιάδη φιλοξενήσαν την εκδήλωση του Ραδιομαραθώνιου στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία δεκάδων παιδιών…

Αναλυτικά ο χαιρετισμός της κ. Αναστασιάδη:

“Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζω και φέτος στο Προεδρικό Μέγαρο για την ωραία αυτή εκδήλωση του Ραδιομαραθώνιου. Εύχομαι σε όλους, μικρούς και μεγάλους, να έχετε μια ευχάριστη μέρα.

Ο Ραδιομαραθώνιος είναι η μεγαλύτερη γιορτή ανθρωπιάς και αγάπης για τον συνάνθρωπο μας. Είναι μια κορυφαία εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης που έχει ως κύριο στόχο τη στήριξη των ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και οικονομικής δυσπραγίας.

Είναι μια γιορτή γενναιοδωρίας και σεβασμού προς τον συνάνθρωπο μας, η οποία ενημερώνει και ευαισθητοποιεί για θέματα των παιδιών που έχουν ανάγκη ιατρικής περίθαλψης και οικονομικής ενίσχυσης.

Τα έσοδα που συγκεντρώνει ο Ραδιομαραθώνιος διατίθενται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα παιδιά αυτά, σε ενίσχυση των προσπαθειών του κράτους να τα στηρίξει ώστε να κερδίσουν μια ισότιμη θέση στην κοινωνία.

Όπως όλες οι εκδηλώσεις του Ραδιομαραθώνιου, έτσι και η σημερινή είναι μια γιορτή γι’ αυτά τα παιδιά. Μια ευκαιρία να περάσουμε όμορφα και, ταυτόχρονα, να ανανεώσουμε τη δέσμευση μας για την αλληλεγγύη και τη στήριξη μας προς αυτά και τις οικογένειες τους.

Σας ευχαριστώ όλους που είστε εδώ μαζί μας. Με την παρουσία και τη συμμετοχή σας δίνετε το μήνυμα της καθολικής αγάπης προς τα άτομα που μας χρειάζονται περισσότερο.

Ελπίζω και εύχομαι ο Ραδιομαραθώνιος να συγκεντρώσει φέτος μεγαλύτερα ποσά από πέρσι για να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε πιο πολύ τις ανάγκες που υπάρχουν. Αυτό το έργο θα πρέπει όλοι μαζί να το συνεχίσουμε και να το ενισχύσουμε. Η εθελοντική προσφορά και η αλληλεγγύη μεταξύ των συμπολιτών μας απέδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στα πιο δύσκολα. Και η πιο μικρή εισφορά είναι σημαντική γι’ αυτούς που την έχουν ανάγκη. Η αγάπη μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο, κάθε δυσκολία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και πάλι τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ραδιομαραθώνιου και το προσωπικό του Ιδρύματος για τις προσπάθειες που καταβάλλουν συνεχώς για τη στήριξη του θεσμού.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ την Τράπεζα Κύπρου και το Super FM – Συγκρότημα Δίας που είναι οι συνδιοργανωτές μας, τους κύριους χορηγούς μας που είναι η Ένωση Κοινοτήτων Κύπρου, η Αστυνομία, η Εθνική Φρουρά και η ΣΜΕΦ, η CYTA και οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑ, και, βέβαια όλα τα Mέσα Mαζικής Eνημέρωσης για την τεράστια συμβολή τους στην επιτυχία του Ραδιομαραθώνιου.

Ευχαριστούμε ακόμη το Earling Learning Centre, τους ηθοποιούς Σταύρο Λούρα, Γιώργο Αναγιωτό, Δέσποινα Χρυσάνθου, Νικόλα Αρκαδίου, Ιάκωβο Χατζηβασίλη και Χριστιάνα Μούζουρα, την Άννα Αριστείδου για την ψυχαγωγία των παιδιών, το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, τη ΓΟΔΗΣΥ για την εθελοντική της παρουσία και συμμετοχή και ιδιαίτερα την Προεδρική Φρουρά και το προσωπικό του Προεδρικού Μεγάρου που εργάστηκε για την προετοιμασία της εκδήλωσης αυτής.

Τέλος παιδιά, ευχαριστώ και εσάς που είστε εδώ ομορφαίνοντας το Προεδρικό Μεγαρο με την παρουσία σας”.