Η ABSOLUT και ο Andy Warhol συναντιούνται σε ένα πάρτυ στην καρδιά της πόλης

{loadposition ba_textlink}

 Αυτή τη φορά σε συνεργασία με το Ίδρυμα Andy Warhol δημιούργησαν μια νέα limited edition του μπουκαλιού αναπαράγοντας το αυθεντικό έργο του Andy Warhol το οποίο δημιούργησε για καμπάνια της ABSOLUT το 1986 και σηματοδοτώντας έτσι την είσοδο της ABSOLUT στον κόσμο της τέχνης.

Η παρουσίαση της Absolut Warhol Limited Edition έγινε σε ένα διαδραστικό πάρτυ γεμάτο φως και χρώμα, την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου στο Art House 1010Hall στο κέντρο της παλιάς Λευκωσίας. Για την παρουσίαση δημιουργήθηκε ένα μοναδικό έργο τέχνης από τον Αρτέμη Ψαθά, οι τελευταίες πινελιές του οποίου έγιναν το ίδιο βράδυ δίνοντας την ευκαιρία στους καλεσμένους να απολαύσουν τον καλλιτέχνη εν ώρα δράσης.

Από το πάρτυ δε θα μπορούσαν να λείπουν τα ABSOLUT. κοκτέιλ ενώ εκπλήξεις περίμεναν τους καλεσμένους σε κάθε σημείο του πάρτυ. Οι παρευρισκόμενοι, μεταξύ άλλων μπορούσαν να παίξουν και να φωτογραφηθούν σε ένα χώρο διαμορφωμένο με ειδικό φωτισμό, αλλά και να φτιάξουν τα δικά τους βίντεο κάνοντας αυτό το πάρτυ μια ξεχωριστή εμπειρία για τον καθένα.

Η ABSOLUT εισάγεται και διανέμεται στην Κύπρο από την Laiko Cosmos Trading.