Κάνε τα ψώνια σου online ανά πάσα στιγμή!

{loadposition ba_textlink}

Ωστόσο, ταυτόχρονα σημαίνει πως όλη οικογένεια θα βρίσκεται στο σπίτι. Στην καλύτερη περίπτωση γονείς και παιδιά. Στη χειρότερη (εντάξει δεν είναι και τόσο χάλια) θα έχετε να φτιάξετε φαγητό για όλο το σόι γιατί θεωρήσατε πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μαζευτείτε.

Έχοντας λοιπόν να κάνετε τόσα πράγματα και τόσες ετοιμασίες ένα είναι το σίγουρο. Με τα παιδιά στο σπίτι, που χρόνος για σουπερμάρκετ. Που να τα αφήσετε; Και το σενάριο να τα πάρετε μαζί σας βλέπετε να κάνει φτερά μόλις περνάει από το μυαλό σας πόσα περιττά πράγματα είχαν αγοράσει την προηγούμενη φορά που τους πήρατε μαζί ή πόσες φορές ακούσατε τη φράση “Μαμά βαριέμαι, πότε θα φύγουμε;”.

Αύριο πάλι δουλειά και που χρόνος για σουπερμάρκετ! Σήμερα λοιπόν, αφού τελειώσουν οι οικιακές σας υποχρεώσεις και τα παιδιά απομονωθούν στα δωμάτια τους για παιχνίδι, καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και πάρτε το mouse ανά χείρας. Η λύση είναι το online shopping. Αύριο θα σας χτυπήσουν το κουδούνι τα ψώνια, χωρίς να χρειαστεί να καταστρώσετε σχέδια επιβίωσης με τίτλο “Πάω σουπερμάρκετ μαζί με τα παιδιά μετά τη δουλειά και τα φροντιστήρια”.

Επισκεφθείτε το odelo.com.cy και θα βρείτε ότι χρειάζεστε! Το Odelo είναι το 1ο Online Supermarket και λειτουργεί κάτω από τη στέγη του “Διογένης” Εκκολαπτηρίου Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Κύπρου. Προγραμματίστε τις αγορές σας και εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο για εσάς και τους δικούς σας. Το Odelo.com.cy παραδίδει καθημερινά τα ψώνια σας, τακτοποιημένα και με ασφάλεια σε χάρτινο πακέτο, την μέρα και ώρα που εσείς θα επιλέξετε, με κόστος διανομής μόνο €2.90.