Λοχίας της Αστυνομίας γρονθοκόπησε γέροντα! Αιτία, χώρος στάθμευσης στο Λιμνάτι

{loadposition ba_textlink}

Γρονθοκόπησε ηλικιωμένο λόγω του χώρου στάθμευσης! Στο νοσοκομείο ο γέροντας, σε κλινική ο αστυνομικός, έρευνα ζήτησε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Ζαχαρίας Κυριάκου.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα στο χωριό Λιμνάτη της Επαρχίας Λεμεσού όταν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 87χρόνος ηλικιωμένος ζήτησε από τον αστυνομικό να προχωρήσει με το αυτοκίνητό του λίγα μέτρα πιο κάτω για να μπρορέσει ο ίδιος να σταθμεύσει το αυτοκίνητο του στο σπίτι του.

Ο λοχίας κατέβηκε από το όχημα, τα αίματα άναψαν και τότε φέρεται να επιτέθηκε και να γρονθοκόπησε τον ηλικιωμένο. Από το μένος του αστυνομικού δεν γλύτωσε επίσης ηλικιωμένη γυναίκα που προσπάθησε να τον καθησυχάσει.

Πρόσωπα που βρέθηκαν στην σκηνή μετέφεραν τον ηλικιωμένο στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ κλήθηκε η αστυνομία, η οποία διερευνά το συμβάν. Παρά το γεγονός ότι ο αστυνομικός, ο οποίος ισχυρίζεται ότι δέχθηκε πρώτος επίθεση από τον γέρονται, δεν έχει συλληφθεί ακόμη, εντούτοις σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρχηγός της δύναμης ζήτησε όπως διεξαχθεί έρευνα για το συμβάν.

ΠΗΓΗ: gazzettacy.com – Επίσημος συνεργάτης του 24Η.