Μαντούκα: Είμαστε φαβορί, αλλά δεν πρέπει να υποτιμάμε κανέναν (video)

{loadposition ba_textlink}

Μιλώντας στο Balla επισημαίνει ότι ο εφησυχασμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος για την ομάδα του.

“Περίμενα ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Είναι μία ομάδα πολύ καλά οργανωμένη, έχει καλό προπονητή, κάνει τέλειο πρωτάθλημα. Αξίζει να της το αναγνωρίσουμε”, δήλωσε αρχικά στο Balla ο -κορυφαίος και φέτος- Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος τόνισε ότι πλέον οι “γαλαζοκίτρινοι” δεν πετούν βαθμούς στο πρωτάθλημα, όπως συνέβη στην προηγούμενη παρουσία τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: “Έχουμε την εμπειρία ότι δεν μπορούμε να χάνουμε χρόνο, έχουμε πολλά παιχνίδια και είναι σημαντικό να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια”.


Μαντούκα στο Balla (ΑΠΟΕΛ-Νέα Σαλαμίνα) από BallaComCy

“Αισθάνομαι καλά. Ο κόσμος σκέφτεται πολύ την ηλικία, αλλά δεν είναι αυτό που μετράει. Όπως λέω πάντα, η ηλικία είναι στο κεφάλι. Είμαι καλά και η απόδειξη βρίσκεται στο πόσο τρέχω”, είπε επί προσωπικού και για του λόγου το αληθές κόντρα στην Παρί ήταν ο δεύτερος παίκτης του ΑΠΟΕΛ σε χιλιόμετρα μετά τον Βινίσιους!

“Η ομάδα είναι καλή, σοβαρή, αφοσιωμένη, είμαστε όλοι ενωμένοι, έχουμε τον ίδιο στόχο. Η ομάδα είναι καλά δουλεμένη. Δουλεύουμε με το σωστό τρόπο. Πιστεύω ότι είμαστε πολύ καλά”, συνέχισε ο Μαντούκα, ο οποίος ενστερνίζεται την άποψη όσων θεωρούν την ομάδα του φαβορί για τον τίτλο.

“Ο ΑΠΟΕΛ είναι πάντα φαβορί, λόγω ιστορίας, λόγω ποιότητας ως ομάδας, λόγω ποιότητας των παικτών που έχει. Αλλά έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμη και δεν μπορούμε να κάνουμε το λάθος να υποτιμήσουμε κάποιο παιχνίδι και να σκεφτούμε ότι θα είναι εύκολο. Θα πρέπει να δουλέψουμε δυνατά, σκληρά σε κάθε παιχνίδι για να βγούμε νικητές”, προσειδοποίησε.

Μιλώντας για το ματς στο “Δασάκι”, είπε: “Πάντα είναι δύσκολα τα ματς με τον Εθνικό, ένα μικρό γήπεδο, μία ομάδα που μάχεται πολύ. Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο ματς”. Για την Παρί που ακολουθεί απέφυγε το οποιοδήποτε σχόλιο μένοντας πιστό στο μότο που υπάρχεχι στον Αρχάγγελο (“Πρώτα ο Εθνικός, μετά η Παρί”). “Μετά θα σκεφτούμε την Παρί. Πρώτα ο Εθνικός, μετά μιλάμε για την Παρί”, μας είπε χαμογελώντας.

Πηγή: balla.com.cy