Με την ιστορία και το όνομα της Ανόρθωσης δεν παίζει κανείς

{loadposition ba_textlink}

Σχολιάζει ο Μάριος Μυλωνάς

Στην ομάδα της Αμμοχώστου, δεν είναι σε καμία περίπτωση διατεθειμένοι να αφήσουν σκιές και κατηγορίες να κρέμονται επί του ονόματος της ομάδας, για αυτό εξάλλου αντέδρασαν δυναμικά στις δηλώσεις του πρόεδρου της ομοσπονδίας κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Το μήνυμα που έστειλαν ήταν ξεκάθαρο, με την ιστορία και το όνομα της Ανόρθωσης δεν δικαιούται και ούτεμ πορεί να παίζει κανείς.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, πως η Ανόρθωσις αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά σωματεία της ομοσπονδίας, κουβαλά πίσω της χιλιάδες κόσμου και τα όρια της προσφοράς της στον τόπο και στο έθνος, ξεφεύγουν κατά πολύ των ορίων ενός γηπέδου. Για αυτό και μόνο, στην ομοσπονδία οφείλουν να τη σέβονται και να την αντιμετωπίζουν με τον ανάλογο σεβασμό. Προς θεού δεν λέμε σε καμία περίπτωση να την μεταχειρίζονται με εύνοια, αλλά ούτε και να βγαίνει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ανενημέρωτος στο ραδιόφωνο και να αφήνει σκιές εις βάρος του ονόματος της Ανόρθωσης. Ούτε το αξίζει μα ούτε και αρμόζει στην ιστορία του βαρωσιώτικου σωματείου.

Αρέσει στον κόσμο

Η αλλαγή ρότας στην αντιμετώπιση της ομοσπονδίας αφήνει θετική αύρα στις τάξεις του κόσμου της Ανόρθωσης. Οι φίλοι της ομάδας, εδώ και καιρό τόνιζαν πως η ομάδα πρέπει να υψώσει το ανάστημα της και να σταματήσει την πολιτική καλού παιδιού που εφάρμοζε για χρόνια.

Η διοίκηση της Ανόρθωσης, προσπάθησε με χαμηλούς τόνους να λύσει τα προβλήματα, απέτυχε και έτσι άλλαξε αλλαγή πλεύσης στην επικοινωνιακή της πολιτική με την ομοσπονδία.

Στη μέχρι στιγμής «κόντρα» με τον κ. Κουτσοκούμνη, η κερδισμένη στις εντυπώσεις δίχως καμία αμφιβολία είναι η Ανόρθωση. Με τεκμηριωμένες και εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις, η «Μεγάλη Κυρία» άφησε εκτεθειμένο τον πρόεδρο της ομοσπονδίας για τις δηλώσεις του, κάτι που εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαιώθηκε από την ανακοίνωση της ομοσπονδίας το απόγευμα της Πέμπτης.

Υπάρχει και παιχνίδι

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της Ανόρθωσης ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης, με τον Οθέλλο Αθηαίνου. Την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές της ομάδας επέστρεψαν στις προπονήσεις, το πρωινό προπονήθηκαν στο γήπεδο ενώ το απόγευμα ακολούθησαν πρόγραμμα γυμναστηρίου.

Με αλλαγές αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του κ. Πάους, με τους Γκαρσία, Σάμπαλα και Δημητρίου να χτυπούν θέση στη βασική ενδεκάδα.

Πηγή: balla.com.cy