Μικρή μπόρα είκοσι λεπτών και η Λάρνακα μετατράπηκε σε λίμνη (vid+pics)

{loadposition ba_textlink} 

Κάθε χρόνο στο ίδιο έργο θεατές. Όταν γίνονται πλημμύρες και συνεχή βροχόπτωση για μέρες υπάρχει μία μικρή δικαιολογία. Τώρα όμως τι μπορεί να πει κανείς του κοινού που διαμαρτύρεται έντονα. Μία μικρή μπόρα μόλις είκοσι λεπτών μετέτρεψε τη Λάρνακα σε λίμνη.

Σχεδόν σε όλες τις περιοχές υπήρξαν προβλήματα και έκλεισαν δρόμοι: Μητρόπολη, περιοχή Προδρόμου, συνοικισμός του Άγιου Ιωάννη και σε πολλούς άλλους πολυσύχναστους δρόμους. Πρόβλημα υπήρξε και με τα φώτα τροχαίας στο K-CINEPLEX και εκεί ελέω και της κυκλοφοριακής συμφόρισης έγινε το έλα να δεις. Τα προβλήματα ήταν πολλά και αρκετοί οδηγοί μάλιστα έμειναν παγιδευμένοι στους πλημμυρισμένους αυτοκινητόδρομους. Το πιο τραγικό της υπόθεσης είναι ότι πλημμύρισαν και οι αυτοκινητόδρομοι της πρώην Στρατηγού Τιμάγια που κόστισε εκατομμύρια για να λύσει το πρόβλημα των νερών της βροχής. Αν είναι δυνατόν.

Τελικά θα μείνει στην ιστορία η φράση που βγήκε από περαστικό στο δελτίο του MEGA τον Ιανουάριο του 2011. «Σαν την Λάρνακα εν υπάρχει. Να κατουρήσει ο στρούθος πνίουντε ούλλοι» είπε χαρακτηριστικά ο πολίτης και η ατάκα του όσο συμβαίνουν αυτά που είδαμε σήμερα… δεν πρόκειται να την ξεχάσει κανείς μας.

Να σημειώσουμε επίσης ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρνακας, δέχθηκε αρκετές κλήσεις για βοήθεια. Ακολουθεί το βίντεο με την θεϊκή ατάκα και φωτογραφίες από σημερινούς δρόμους της πόλης μας κατά την διάρκεια της βροχόπτωσης:

Πηγή: www.larnakaonline.com.cy