Μητέρα θύματος τροχαίου καταπέλτης κατά της Κυπριακής Δικαιοσύνης

{loadposition ba_textlink}

Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Σημερινή η μητέρα της 16χρονης Εκατερίνας Μέσκο κ. Νάτεσντα αναφέρει ότι η Κυπριακή δικαιοσύνη αδίκησε κατάφωρα το παιδί της που έπεσε θέμα τροχαίου.

Υπαίτιος για την υπόθεση αυτή όπως αναφέρει το δημοσίευμα είναι ο πρώην Υπουργός Τάκης Νέμιτσσα.

Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα η μητέρα της 16χρονης η οποία μετά το ατύχημα έμεινε τετραπληγική αναφέρει ότι “η κυπριακή δικαιοσύνη έχει αδικήσει κατάφωρα το παιδί της”.

Μέχρι την Πέμπτη που την ενημέρωση η εφημερίδα Σημερινή η κ. Μέσκο δεν είχε ενημερωθεί για την απόφαση του Επαρχιακού Δικαστήριο Λεμεσού να μην επιβάλει καμιά ποινή στον υπαίτιο των πολύ σοβαρών προβλημάτων υγείας που συνεχίζει να αντιμετωπίζει το παιδί της, δύο χρόνια μετά το τροχαίο δυστύχημα. Βάσει της δικαστικής απόφασης που ανακοινώθηκε στις 30 Μαΐου 2014 και κατέχει η εφημερίδα μας, ο κατηγορούμενος, πρώην Υπουργός Εμπορίου, Τάκης Νέμιτσας, 84 ετών, κρίθηκε ένοχος, κατόπιν παραδοχής, ότι στις 23/7/2012 παραβίασε κόκκινο σήμα και κτύπησε την Εκατερίνα, ενώ αυτή διασταύρωνε δρόμο από διάβαση πεζών.

Η μητέρα όπως αναφέρει η εφημερίδα θέλησε να ενημερώσει την κυπριακή δικαιοσύνη ότι το παιδί της, από την ημέρα του δυστυχήματος, αντιμετωπίζει «πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η Εκατερίνα, μαζί με τη μητέρα της Νάτεσντα και τον πατέρα της Άλμπερντ, 47 ετών, δικηγόρο, έχουν «φάει με το κουτάλι» τα νοσοκομεία Κύπρου, Ρωσίας, Κίνας και Γερμανίας για θεραπείες.