Νέα προσθήκη στο δυναμικό της κυπριακής Wargaming.net

{loadposition ba_textlink}

Ο Βαλεντίνος Πολυκάρπου είναι Πολιτικός Επιστήμονας με ειδίκευση στη μελέτη της εκλογικής συμπεριφοράς. Είναι απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Πολιτικών Επιστημών Γαλλίας με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών με ειδίκευση στην Εκλογική Συμπεριφορά από το Ινστιτούτο Πολιτικών Επιστημών Παρισιού και πτυχίου Πολιτικών Επιστημών από το τμήμα Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου. Είναι, επίσης, απόφοιτος του Ανώτερου Τεχνολογικού Ινστιτούτου στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.

Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Φοιτητικών Ενώσεων (ΠΟΦΝΕ), Πρόεδρος της Προοδευτικής Κίνησης Φοιτητών Πανεπιστημίου Κύπρου, μέλος της Φ.Ε.ΑΤΙ και της Φ.Ε.ΠΑΝ. Υπήρξε εκλελεγμένος εκπρόσωπος των φοιτητών στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Επίσης υπήρξε για χρόνια επαγγελματικό στέλεχος της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ στο τμήμα επικοινωνιακής πολιτικής του ΑΚΕΛ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η κυπριακή εταιρεία διαδικτυακών παιχνιδιών Wargaming, εταιρεία ρωσικών συμφερόντων, μετά την αγορά των μετοχών της Ελληνικής Τράπεζας, προχώρησε στην αγορά νέου κτηρίου κοντά στο Προεδρικό μέγαρο, συγκεκριμένα στη λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη.