Νεκρός νεαρός μοτοσικλετιστής σε τροχαίο στη Λεμεσό (pics)

{loadposition ba_textlink}

Οι καταρρακτώδεις βροχές και η ολισθηρότητα του δρόμου φαίνεται να ήταν καθοριστικός παράγοντας για το θάνατο του 37χρονου Ηρακλή Σουφτά, από την Ελλάδα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε νέο τροχαίο που σημειώθηκε λίγο πριν τις 10:00 στην οδό Αγκύρας, στο κέντρο της Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιο Καφφά, ο άτυχος 37χρονος έχασε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας, “με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα του να προσκρούσει σε σταθμευμένο όχημα, στη συνέχεια ο ίδιος να κτυπήσει σε μεταλλικό πασαλάκι και να τραυματιστεί θανάσιμα”.

Λόγω της βιαιότητας της πρόσκρουσης στο πασαλάκι, το κράνος που έφερε ο 37χρονος εκσφενδονίστηκε και ο ίδιος κατέληξε στο έδαφος, ενώ η μοτοσικλέτα σύρθηκε για αρκετά μέτρα στο δρόμο.

Η Τροχαία εξετάζει καταγγελίες περίοικων, σύμφωνα με τις οποίες η τοποθέτηση γρανίτη στο δρόμο, τον έχει καταστήσει ολισθηρό και επικίνδυνο και δεν αποκλείεται αυτό να έπαιξε καθοριστικό παράγοντα για το νέο θανατηφόρο, αφού την ώρα εκείνη έβρεχε καταρρακτωδώς.

“Κατά το χρόνο του δυστυχήματος έβρεχε καταρρακτωδώς, ο δρόμος ήταν βρεγμένος και γίνονται όλες οι εξετάσεις που επιβάλλονται για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος”, ανέφερε ο κ. Καφφάς.

Σύμφωνα πάντως με αυτόπτες μάρτυρες, η ταχύτητα της μοτοσικλέτας δεν ήταν τέτοια που θα μπορούσε ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο της.

Πηγή: ΚΥΠΕ