Νούχου στο Balla: «Καλώ περισσότερο κόσμο να έρθει στο γήπεδο» (video)

{loadposition ba_textlink}

Ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, δήλωσε ευχαριστημένος για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Οθέλλο, ενώ υπόσχεται πως στο μέλλον θα δώσουν τα πάντα για την ομάδα. Επίσης απευθύνει έκκληση στον κόσμο, για μια πιο μαζική και δυναμική παρουσία στο μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αριστερού ακραίου οπισθοφύλακα:

Για το παιχνίδι:
Ευχαριστώ πολύ, πιστεύω πως οι 3 βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί. Μετά την κόκκινη κάρτα προσπαθήσαμε να μην δεχθούμε γκολ, αμυνθήκαμε σκληρά. Πιστεύω ήμασταν καλοί, ιδιαίτερα το πρώτο ημίχρονο. Το γεγονός πως δεν δεχθήκαμε γκολ και πήραμε τους τρεις πόντους είναι το πιο σημαντικό και είμαστε ευχαριστημένοι που το καταφέραμε.

Τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος για το μέλλον:
Ο κόσμος μπορεί να περιμένει το καλύτερο από εμάς. Μπορώ να το υποσχεθώ. Πάντα θα προσπαθούμε το καλύτερο. Θα κάνουμε τα πάντα για να τον έχουμε ευχαριστημένο.

Ένα μήνυμα στον κόσμο που σε θεωρεί από τους σημαντικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας;
Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν είμαι από τους καλύτερους, αλλά είναι λόγω του κόσμου, όχι λόγω εμένα, που υποστηρίζουν την ομάδα. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ, και υπόσχομαι να κάνω το καλύτερο για αυτούς.

Για τα παιχνίδια που έρχονται και αν μπορεί να υποσχεθεί νίκη:
Είναι ποδόσφαιρο, δεν μπορώ να υποσχεθώ νίκη. Στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα. Εκείνο που μπορώ να υποσχεθώ, είναι πως θα τα δώσουμε όλα. Ναι! Θέλουμε πάντα να νικάμε αλλά είναι ποδόσφαιρο, τα πάντα γίνονται. Σίγουρα αν τα δώσουμε όλα μπορούμε να κερδίσουμε και εκείνο που έχω να πω πως στα δύο αυτά παιχνίδια θα τα δώσουμε όλα, για να κάνουμε τον κόσμο ευχαριστημένο.

Για την προσέλευση του κόσμου:
Σίγουρα θέλω και άλλος κόσμος να έρθει στο γήπεδο να μας υποστηρίξει, θα είναι πολύ καλύτερα με περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Πολλές φορές η ατμόσφαιρα σε βοηθά στο παιχνίδι, ο τρόπος που σε στηρίζουν και ζητωκραυγάζουν πραγματικά βοηθά. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο.

Πηγή: balla.com.cy