Ο Κύπριος τυχερός που θα δει από το γήπεδο το Manchester United Vs Chelsea

{loadposition ba_textlink}

Τον παλμό του ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Premier League, ανάμεσα στη Manchester United και την Chelsea, θα ζήσει από κοντά ο κ. Μιχάλης Χρυσαφίνης, ο οποίος αναδείχθηκε ως ο μεγάλος νικητής της πρώτης κλήρωσης της Call&Win και θα ταξιδέψει στο Μάντσεστερ για να παρακολουθήσει τον αγώνα που θα διεξαχθεί στις 26 Οκτωβρίου 2014.

Ο νικητής του διαγωνισμού, αναδείχθηκε στις 14 Οκτωβρίου, με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων.  Tο ολοκληρωμένο πακέτο προσφέρει το ταξιδιωτικό γραφείο Travelhouse και περιλαμβάνει το αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής από Λάρνακα προς Μάντσεστερ, 2 διανυκτερεύσεις σε 4στερο ξενοδοχείο και φυσικά το πολυπόθητο εισιτήριο του ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Premier League. Χορηγός Επικοινωνίας της κλήρωσης είναι το  balla.com.cy,  το απόλυτο αθλητικό portal της Κύπρου.

Η Call&Win διοργανώνει κληρώσεις για ταξίδια σε αθλητικά, πολιτιστικά, ψυχαγωγικά και άλλα τουριστικά θεάματα. Η συμμετοχή γίνεται μέσω τηλεφωνικών κλήσεων στο 900 88 200, και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Οι όροι συμμετοχής και τα αποτελέσματα αναρτώνται στην ιστοσελίδα www.callandwin.com.cy και στη σελίδα της Call&Win στο Facebook.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κληρώσεις δίνονται από τη γραμμή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, καλώντας τον αριθμό 22 871100. Η επόμενη κλήρωση της Call & Win θα ανακοινωθεί σύντομα.