Ο «πόλεμος» του Σ.Δ.Κ με τα Μ.Μ.Ε μετά την γνωστή ανακοίνωση

 {loadposition ba_textlink}

 Στα ενδότερα των διαιτητών, είναι αλήθεια ότι προέκυψε σκεπτικισμός και μερικές διαφωνίες (όχι από το δ.σ) για την γνώστη ανακοίνωση συνέδεσε τα λάθη με την κριτική των Μ.Μ.Ε. Αρκετοί μάλιστα διαιτητές έχουν στείλει το μήνυμα στο δ.σ ότι πρέπει να ετοιμαστούν για πόλεμο που θα δεχτούν από εδώ και πέρα μετά από κάθε τους λάθος και ειδικά από μια μερίδα Μ.Μ.Ε που τους στήνει εύκολα στον τοίχο.

Το «Κοράκι» μίλησε με στελέχη του δ.σ αλλά και με απλούς διαιτητές διαπιστώνοντας ότι υπάρχει όντως ανήσυχη ηρεμία λόγω του σοβαρού αυτού ενδεχόμενου, όμως από την άλλη φαίνεται ότι κάποιοι επιδίωξαν τη σύγκρουση μέσω της ανακοίνωσης γιατί θεώρησαν ότι ορισμένα Μ.Μ.Ε ξεπέρασαν το μέτρο της λογικής.

Εκείνοι που θα βρεθούν σε δύσκολη θέση είναι οι εν ενεργεία διαιτητές που σε κάθε τους λάθος θα λογοκρίνονται αυστηρά και παρά το ότι ο Σ.Δ.Κ τους επεσήμανε πως θα συνεχίσουν να στηρίζονται, εντούτοις ξέρουν ότι θα δεχτούν τις συνέπειες του πολέμου με την κριτική ειδικά λόγω της ανακοίνωσης.

Το «Κοράκι» έμαθε πάντως ότι η ανακοίνωση κατά των Μ.Μ.Ε συντάχθηκε με τις ευλογίες και της επιτροπής διαιτησίας και της ΚΟΠ που δείχνει διάθεση υποστήριξης των διαιτητών και γενικότερα του Σ.Δ.Κ αφού έχει άψογη σχέση και συνεργασία με το νέο δ.σ.

Πηγή: balla.com.cy