Οδηγούνται στον αφανισμό τα μικρά σωματεία…

{loadposition ba_textlink}

Η πολιτική της ΚΟΠ με τις εξοντωτικές ποινές και τα βαριά πρόστιμα εφαρμόζεται σε όλες τις κατηγορίες και μάλιστα εις βάρος ομάδων που ξεκάθαρα δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταποκριθούν καθώς με νύχια και με δόντια κρατιούνται στην ζωή.

Οι πληροφορίες του Σκοτεινού αναφέρουν ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τον περσινό Κυπελλούχο Γ&Δ Κατηγορίας, Άδωνη Ιδαλίου όπου αντί να βγει κερδισμένος από την κατάκτηση του Κυπέλλου έδωσε και λεφτά από πάνω.

Κι αυτό γιατί οι φωστήρες της ομοσπονδίας τιμώρησαν την ομάδα από το Δάλι με βαρύ χρηματικό πρόστιμο λόγω φωτοβολίδων στον τελικό! Πρόστιμο το οποίο ξεπέρασε τις 6.000 ευρώ (!) ενώ το πριμ της κατάκτησης του Κυπέλλου καθυστέρησε χαρακτηριστικά να έρθει…

Έτσι δεν πάμε πουθενά και στο τέλος θα δούμε ιστορικά σωματεία να βάζουν λουκέτο. Το ποδόσφαιρο στις μικρές κατηγορίες και το αγροτικό είναι ζωτικός παράγοντας για όλες τις κοινότητες και δίνετε η ευκαιρία σε πολλούς να ξεφύγουν από τα προβλήματα και τις παγίδες της καθημερινότητας… Μην τους το στερείται και αυτό.

Πηγή: balla.com.cy