Ομόνοια: Ευκαιρία για ξεμούδιασμα

 

{loadposition ba_textlink}

Η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει στις 16:30 το απόγευμα το ΘΟΪ Λακατάμιας στο ‘Ηλίας Πούλλος’, μέσα στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας σε αυτή την διακοπή του πρωταθλήματος. Το φιλικό προσφέρεται για να κάνει αρκετές δοκιμές ο κόουτς των ‘πρασίνων’, αλλά και για να βοηθήσει κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του να μπουν σιγά-σιγά στους ρυθμούς και να αρχίσουν να σκέφτονται πρωτάθλημα.

Ο Κύπριος τεχνικός σίγουρα δεν θα ρισκάρει με ποδοσφαιριστές που είχαν φουλ συμμετοχή στις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ούτε και με τους διεθνείς που σίγουρα θα μείνουν εκτός, αφού τους χρειάζεται όσο τίποτα άλλο για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί…

Εντούτοις θα πάρουν χρόνο συμμετοχής ποδοσφαιριστές που έχουν αρκετό διάστημα αποχής από την αγωνιστική δράση λόγω τραυματισμών ή τιμωρίας. Αναμένεται να δοθεί χρόνος συμμετοχής στον Μίλαν Στεπάνοφ, αφού μετά από ένα μήνα τιμωρίας, ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Χρόνο συμμετοχής θα πάρει επίσης και ο Κριστοβάο Ράμος, ο οποίος στις τελευταίες αγωνιστικές έμενε εκτός λόγω τραυματισμού. Μέσα στους σίγουρους που θα αγωνιστούν στο σημερινό φιλικό με την ομάδα της Λακατάμιας είναι και ο Άλεξ Ρούμπιο, αλλά και οι πιο μικροί όπως οι Ρουσιας, Φυλακτού.

*Διαιτητής του φιλικού αγώνα έχει οριστεί ο κ. Χρίστος Χρίστου και βοηθοί διαιτητές οι κ.κ. Μανώλης Τίγρης και Ιωάννης Σπύρου. Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα πέντε ευρώ.

Πηγή: balla.com.cy