Ομόνοια: Να μπει φορτσάτη πριν τα ντέρμπι…

{loadposition ba_textlink}

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος θα φέρει την Ομόνοια αντιμέτωπη με σχετικά ‘εύκολους’ αντιπάλους όπως είναι η Δόξα Κατωκοπιάς στην 7η αγωνιστική και η Αγία Νάπα στην 8η αγωνιστική, αντίπαλοι που φαίνονται εύκολοι στην θεωρία, όχι όμως και στην πράξη.

Ο κάθε αγώνας είναι σημαντικός, η συλλογή παιχνίδι με παιχνίδι τριών βαθμών είναι αναγκαία, και η 6η θέση που βρίσκεται τώρα η Ομόνοια σίγουρα δεν ικανοποιεί κανέναν. Ο Κώστας Καϊάφας δούλεψε αρκετά στο διάστημα της διακπής με όσους παίκτες είχε στη διάθεση του, δίνοντας και χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές που το είχαν ανάγκη στο φιλικό με τον ΘΟΪ.

Αυτό που έχει σημασία τώρα για την συνέχεια, είναι η Ομόνοια να παρουσιάσει μία σταθερότητα, που θα της δώσει ωθήση ενόψει συνέχειας, χωρίς απώλειες. Στην Ομόνοια όλων το μυαλό τους είναι στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Δόξα στο Μακάρειο, με μοναδικό στόχο το τρίποντο και να μπει συνάμα φορτσάτη πριν τα δύο ντέρμπι που ακολουθούν σε 9η και 10η αγωνιστική. Ο Καϊάφας αναμένει την ομάδα του πιο φρέσκια, πιο ορεξάτη και με επιστοφές όπως οι Στεπάνοφ και Ράμος που θα βοηθήσουν στο έπακρο. Η διακοπή σίγουρα λειτούργησε υπέρ τους, βάση των όσων ειπώθηκαν αυτό μόνο που απομένει να δούμε είναι τα αποτελέσματα!

Πηγή: balla.com.cy