Πρεμιέρες εκπομπών στο Plus Tv

{loadposition ba_textlink}

Τη Δευτέρα 13/10 στις 8:30 το πρωί, η Γιώτα Κουφαλίδου και η «Όμορφη Μέρα», θα σας πουν την πρώτη τους καλημέρα, μέσα από το πλατό του Plus. Η όμορφη παρουσιάστρια μαζί με τους συνεργάτες της έχουν ετοιμάσει αρκετές εκπλήξεις για την πρεμιέρα της καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής.

Από το πλατό του Plus, για την πρώτη εκπομπή της «Όμορφης Μέρας», θα περάσουν ο πλαστικός χειρούργος, Χάρης Ζαβρίδης και η ψυχολόγος Θέκλα Βασιλείου, από το Ιατρικό Κέντρο Σεξουαλικής Υγείας Δρ. Θάνος Ασκητής, οι οποίοι θα μας μιλήσουν για την προσωποπλαστική και για το ρόλο της ψυχολογίας στο θέμα πλαστικής και προσώπου.

Επίσης, μαζί μας, θα βρίσκεται ο Σταύρος Κωνσταντίνου. Ο αγαπημένος Κύπριος τραγουδιστής θα μας διασκεδάσει με τις επιτυχίες του, όμως θα περάσει και από την «ανάκριση» της Γιώτας Κουφαλίδου.

Την Τρίτη 14/10, στις 9:10 το βράδυ, κάνει πρεμιέρα για τη νέα σεζόν, η εκπομπή «Επίκαιρα». Πρώτοι καλεσμένοι του δημοσιογράφου Μανώλη Καλατζή, είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κύριος Νίκος Χριστοδούλιδης και το μέλος της Γραμματείας του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, κύριος Στέφανος Στεφάνου.

Η Τουρκία δοκιμάζει τις αντοχές μας στις προκλήσεις. Τι επιδιώκει; Αναστολή διαπραγματεύσεων. Τα ακολουθεί; Οι κύριοι Χριστοδουλίδης και Στεφάνου, θα δώσουν τις απαντήσεις.

Την Πέμπτη 16/10, στις 6:00 το απόγευμα, κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «Εύ ζην live». Ο Δρ. Γιώργος Γεωργίου, φιλοξενεί ζωντανά στο στούντιο, τον καρδιολόγο Δρ. Κυριακό Γιάγκου, ο οποίος θα μιλήσει για τις καρδιακές παθήσεις σε γυναίκες και άντρες, καθώς και για την πρόληψη, τη διάγνωση αλλά και τη θεραπεία.

Οι τηλεθεατές θα μπορούν να συμμετέχουν τηλεφωνικός στην εκπομπή, θέτοντας τα δικά τους ερωτήματα για το θέμα που τους απασχολεί.

Το Σάββατο 18/10, στις 12:30 το μεσημέρι, κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «On Air». Ο Τρύφωνας Αναστασιάδης, θα είναι κοντά μας κάθε Σαββατοκυρίακο, σε μια φρέσκια, εναλλακτική, νεανική, μουσική εκπομπή, για να μας παρουσιάζει τα κορυφαία τραγούδια της εβδομάδας.

Φέτος το Plus επενδύει στην ποιοτική ψυχαγωγία, είμαστε δίπλα στην οικογένεια, γι’ αυτό και προσφέρουμε εκπομπές και παραγωγές που θα ικανοποιήσουν όλες τις ηλικίες. Με ζωντάνια και φρεσκάδα, ο σκοπός του τηλεοπτικού μας σταθμού, είναι να γεμίσει ευχάριστα τις ώρες του κοινού που μας αγαπά και μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.