Προχωρούν σε μέτρα οι υπαλλήλοι των Κυπριακών Αερογραμμών

{loadposition ba_textlink}

Οι Συνδικαλιστικές Οργανώσεις (ΣΥΝ.Υ.Κ.Α. – Σ.Ε.Κ., ΣΗΔΗΚΕΚ – ΠΕΟ, ΑΣΥΣΕΚΑ και ΣΥΠΚΚΑ), που εκπροσωπούν τους εργαζομένους στις Κυπριακές Αερογραμμές, μετά και τα τελευταία δημοσιεύματα στον ημερήσιο Τύπο, αλλά και την ενημέρωση που έτυχαν σήμερα από τον Πρόεδρο της Εταιρείας, εκφράζουν τα “έντονα και δικαιολογημένα αισθήματα του προσωπικού των Κυπριακών Αερογραμμών για τους χειρισμούς των εκάστοτε Κυβερνήσεων, στα θέματα που τους αφορούν”.

“Το σύνολο των εργαζομένων διακατέχεται από αισθήματα δυσαρέσκειας και απογοήτευσης αφού διαπιστώνεται έντονη αβεβαιότητα για το μέλλον των Κυπριακών Αερογραμμών και ως εκ τούτου για το μέλλον της διαφύλαξης των θέσεων εργασίας τους” αναφέρει ανακοίνωση των συντεχνιών.

Με βάση τα πιο πάνω ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014, η ώρα 11:00 π.μ. θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στο Οίκημα της ΣΕΚ, προκειμένου να αποφασιστούν τα μέτρα και ενέργειες που θα προωθούν τη διασφάλιση των δικαιωμάτων του προσωπικού και του τόπου γενικότερα, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ