Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση της συναυλίας Ρουβά στην Πάφο

{loadposition ba_textlink}

Την ίδια ώρα, είπε, λεπτομερή έκθεση γεγονότων για το μέχρι τώρα χειρισμό της υπόθεσης, ζήτησε ο Αρχηγός Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου μετά την απόρριψη του αιτήματος της Αστυνομίας χθες για έκδοση διαταγμάτων εναντίον του Δημάρχου Πάφου, της συνεργάτιδάς του Μαρίας Σολομωνίδου και του συζύγου της.

Όπως εξήγησε στο ΚΥΠΕ, ο κ. Αγγελίδης οι εξετάσεις γίνονται από την ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Αρχηγείου, η οποία και έχει ενισχυθεί. Τα μέλη της βρίσκονται ήδη στην Πάφο για λήψη καταθέσεων.

Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι στις 20 Οκτωβρίου, οι ανακριτές, αξιολογώντας το μαρτυρικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής, αποτάθηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, για έκδοση τριών ενταλμάτων σύλληψης.

Το αίτημα, πρόσθεσε, έγινε αποδεκτό και τα εν λόγω πρόσωπα συνελήφθησαν. Την επόμενη μέρα παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, για αίτηση διατάγματος προσωποκράτησης εναντίον τους, η οποία όμως απορρίφθηκε και ως εκ τούτου, οι ύποπτοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

“Ο Αρχηγός Αστυνομίας, αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης του Δικαστηρίου, ζήτησε λεπτομερή έκθεση γεγονότων για το μέχρι τώρα χειρισμό της υπόθεσης”, δήλωσε ο κ. Αγγελίδης.

Διαβεβαίωσε ότι στόχος της Αστυνομίας είναι η πλήρης διερεύνηση και διαλεύκανση της υπόθεσης και προς αυτή την κατεύθυνση εργάζεται εντατικά και μεθοδικά.

Πηγή: ΚΥΠΕ