Θρίλερ στον Καναδά: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ στο κοινοβούλιο (vid)

{loadposition ba_textlink}

Τουλάχιστον 30 πυροβολισμοί ακούστηκαν στην περίβολο του ομοσπονδιακού κοινοβουλίου του Καναδά, καθώς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καταζητούν έναν ή δύο ενόπλους που άνοιξαν πυρ λίγη ώρα νωρίτερα σε ένα μνημείο, τραυματίζοντας τον στρατιώτη που το φρουρούσε, ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες.

Από το γραφείο του πρωθυπουργού του Καναδά έγινε γνωστό ότι ο Στίβεν Χάρπερ είναι ασφαλής και έχει ήδη φύγει από το κτιριακό συγκρότημα του κοινοβουλίου, το οποίο έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ένας ένοπλος διέφυγε μετά τους πυροβολισμούς στο μνημείο τρέχοντας προς το κοινοβούλιο. Άλλες μαρτυρίες ωστόσο έκαναν λόγο για έναν άνδρα που έφυγε από το σημείο οδηγώντας ένα αυτοκίνητο.

Ένας δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου ανέφερε ότι ο στρατιώτης που δέχτηκε τους πυροβολισμούς έχει τραυματιστεί σοβαρά και ότι τραυματιοφορείς που έσπευσαν στο σημείο με ασθενοφόρα του έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.δυνάμεις.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, οι πυροβολισμοί έπεσαν κοντά στο Μνημείο Θυμάτων Πολέμου και ένας άνδρας εθεάθη να τρέχει προς το κτήριο του κοινοβουλίου.

To CBC μεταδίδει πως εντός του Κοινοβουλίου επικράτησε χάος όταν ακούστηκαν αλλεπάλληλοι πυροβολισμοί.

Το κτήριο φαίνεται να έχει αποκλειστεί και εκτιμάται ότι ο δράστης παραμένει ακόμη ελεύθερος.

Πριν από λίγο το πρακτορείο Reuters μετέδωσε ότι ένας ένοπλος έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά, μέσα στο Κοινοβούλιο, ωστόσο η πληροφορία δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί από τις Αρχές.

Πηγή: news247.gr,επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.