Βρετανία: Πατέρας και γιος πέθαναν μαζί χτυπημένοι και οι δυο από καρκίνο

{loadposition ba_textlink} 

Πατέρας και γιος, αχώριστοι φίλοι στη ζωή, έφυγαν από τη ζωή, μετά από μάχη με διαφορετικές μορφές καρκίνου.

Ο Έρικ, 71 ετών, είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο πάγκρεας πριν από 15 μήνες και έκανε χημειοθεραπείες. Έχασε τη μάχη για τη ζωή, λίγες ώρες μετά το γιο του. Ο Ντιν, 40 ετών, πάλευε με καρκίνο στον εγκέφαλο για τέσσερα χρόνια.

Ο Έρικ είχε μπει στο χειρουργείο τον περασμένο χρόνο, αλλά οι γιατροί διέγνωσαν πως ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί σε όλο του το σώμα. Ο Ντιν, είχε δει τέσσερις φορές το νυστέρι του χειρουργείου τα τέσσερα χρόνια του αγώνα του, αλλά η μάχη ήταν άνιση.

Μπορεί να εγχειρίστηκε και στο κρανίο, με στόχο να ανακοπεί η πορεία της αρρώστιας, αλλά η κατάσταση χειροτέρευσε και ο Ντιν εισήχθη στο νοσοκομείο του Μπέρνλει, για να τον ακολουθήσει ο πατέρας του, δυο εβδομάδες αργότερα. Πέθαναν με διαφορά μιας ημέρας ο ένας από τον άλλο.

Η αδερφή του Ντιν, Τρέισι δήλωσε: «Η ζωή δεν θα είναι η ίδια χωρίς αυτούς. Ήταν πρακτικά αχώριστοι» συμπληρώνοντας: «Ο Ντιν είχε δικό του μίνι βαν, ώστε οι δυο τους να μπορούν να ταξιδεύουν στην ύπαιθρο μόνοι τους ή και οικογενειακά. Μέχρι και τα δωμάτιά τους στο νοσοκομείο ήταν διπλανά».

Πηγή: protothema.gr