Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για Κυπριακές Αερογραμμές

{loadposition ba_textlink}

Χωριστές συναντήσεις με τις εταιρείες Ryanair και Aegean Airlines, που κατέθεσαν ενδιαφέρον για αγορά περιουσιακών στοιχείων των Κυπριακών Αερογραμμών (ΚΑ),θα έχει η τεχνική επιτροπή για τις ΚΑ, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ειδικότερα, η τεχνική επιτροπή, η οποία εξετάζει τις μη δεσμευτικές προτάσεις που υπέβαλαν οι ενδιαφερόμενες εταιρείες για τις ΚΑ, θα συναντηθεί στις 9.00 με τους εκπροσώπους της Ryanair, ενώ στις 17.00 θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της Aegean Airlines.

Στην τεχνική επιτροπή συμμετέχουν η Γενική Λογίστρια της Δημοκρατίας, ο Έφορος Αποκρατικοποιήσεων, η KPMG ως σύμβουλοι των ΚΑ, το ΥΠΟΙΚ, ο νομικός σύμβουλος των ΚΑ και ο Πρόεδρος του ΔΣ των ΚΑ ως παρατηρητής.

Στο Υπουργείο Οικονομικών η διαμαρτυρία των εργαζομένων στις Κυπριακές Αερογραμμές

Στο Υπουργείο Οικονομικών μεταφέρεται η διαμαρτυρία των εργαζομένων των Κυπριακών Αερογραμμών η οποία είχε προγραμματιστεί να γίνει έξω από τα γραφεία της KPMG.

Οι εργαζόμενοι βρέθηκαν αρχικά έξω από τα γραφεία του διεθνή οίκου αλλά τελικά θα προβούν σε διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, όπου συνεδριάζει η Τεχνική Επιτροπή για τις Κυπριακές Αερογραμμές με εκπροσώπους της Ryanair.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εκπρόσωποι των συντεχνιών τους θα ζητήσουν συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη. Αν αυτό δεν καταστεί δυνατό οι συντεχνίες θα επιδώσουν υπόμνημα με τις θέσεις τους.