Ξεπέρασαν τις 100.000 οι παραγγελίες για το Opel ADAM

{loadposition ba_textlink}

Αυτό φαίνεται και από τις εκατό και πλέον χιλιάδες των παραγγελιών που έχει δεχθεί το εργοστάσιο από τις αρχές του 2013 που έχει πρωτοπαρουσιαστεί στις αγορές. Παράλληλα, το μοντέλο που έχει φέρει νέα πρότυπα στην κατηγορία των μικρών Lifestyle μοντέλων έχει ήδη στην κατοχή του μια σειρά διακρίσεων από όλο τον κόσμο.

Ο πρωταθλητής της εξατομίκευσης ετοιμάζεται να προσφέρει στους οδηγούς ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις με τη νέα γενιά του υπερσύγχρονου και πολύ αποδοτικού βενζινοκινητήρα 1.0 L turbo άμεσου ψεκασμού, περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης και με την υφασμάτινη οροφή Swing Top.

«Η ζήτηση των πελατών για το Opel ADAM επιβεβαιώνει ότι αυτός ο τύπος αυτοκινήτου έλλειπε από την αγορά – δηλαδή κάποιο που να εκφράζει την προσωπικότητα του ιδιοκτήτη του, με σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης και με άποψη» σχολιάζει ο Dr. Karl-Thomas Neumann, Πρόεδρος Δ.Σ. του Opel Group. «Για οδηγούς ADAM που αγαπούν την περιπέτεια, το στιβαρό ADAM ROCKS έρχεται να πλαισιώσει την οικογένεια – άκρως αντισυμβατικό και απόλυτα cool.»

Τα Opel ADAM και ADAM ROCKS σηματοδοτούν μία νέα εξέλιξη στους κινητήρες. Επιπλέον των γνωστών ατμοσφαιρικών βενζινοκινητήρων, η Opel προσφέρει για πρώτη φορά τον ισχυρό και αποδοτικό 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo σε συνδυασμό με νέο, εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο χαμηλών τριβών. Ο αλουμινένιος τρικύλινδρος κινητήρας αποδίδει 90 και 115 ίππους, προσφέροντας εξαιρετικές τιμές κατανάλωσης και ρύπων σε συνδυασμό με πολιτισμένη λειτουργία και υψηλές επιδόσεις.

Το ADAM ROCKS διαθέτει επίσης το βραβευμένο σύστημα infotainment IntelliLink της Opel γνωστό από το ADAM, με όλες τις δυνατότητες συνδεσιμότητας multi-media και εφαρμογές. Το σύστημα infotainment περιλαμβάνει έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών και είναι πλήρως συμβατό με τα τελευταία smartphones βασισμένα σε λειτουργικό σύστημα ANDROID και Apple iOS.