ΑΠΟΕΛ: “Διπλό” με… μάτια για δύο

{loadposition ba_textlink} 

Ο ΑΠΟΕΛ στοχεύει σε μία ακόμη νίκη, προκειμένου να διατηρήσει το προβάδισμα που έχει στο πρωτάθλημα, πριν ταξιδέψει ξανά… στα αστέρια.

Ο Γιώργος Δώνης περιμένει συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό από τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι έδειξαν απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα βελτίωση ως προς αυτό το κομμάτι: δεν πέταξαν το πρώτο ημίχρονο, όπως είχε συμβεί σε αρκετά παιχνίδια πρωταθλήματος προηγουμένως. Για το “διπλό” από το πρώτο λεπτό θέλει να μπει και στο “Δασάκι” ο ΑΠΟΕΛ, προκειμένου να δείξει ποιος είναι το αφεντικό από νωρίς. Πάντως είναι γεγονός ότι μέχρι τώρα οι παίκτες έχουν δείξει ανεπηρέαστοι στο πρωτάθλημα και δεν έχουν “πετάξει” βαθμούς πριν ή μετά από ευρωπαϊκές μάχες.

Ο Εθνικός έχει δείξει καλά στοιχεία φέτος, καλύτερα από αυτά που μαρτυρά η βαθμολογική του θέση, και οι “γαλαζοκίτρινοι” δεν επαναπαύονται. Γνωρίζουν ότι χρειάζεται δουλειά για το “διπλό” και είναι πανέτοιμοι για μία ακόμη επιτυχία που θα τους εδραιώσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι είναι διπλά σημαντικό για τον Ντε Βινσέντι και τον Αλωνεύτη, από τους οποίους οι “γαλαζοκίτρινοι” περιμένουν πολλά. Προέρχονται από τραυματισμούς και ψάχνουν τα πατήματά τους, αλλά στις τελευταίες προπονήσεις δείχνουν ανεβασμένοι και φαίνεται ότι σύντομα θα πλησιάσουν τα γνωστά υψηλά στάνταρ τους. Ο Αργεντινός αναμένεται να είναι βασικός, ενώ ο Κύπριος θα περάσει πιθανότατα αλλαγή. Τα βλέμματα πάντως θα είναι στραμμένα πάνω τους, αφού οι “γαλαζίτρινοι” περιμένουν με ανυπομονησία την άνοδο αυτών των δύο παικτών που είναι κλειδιά στην ομάδα.

Τα δεδομένα για την ενδεκάδα δεν έχουν αλλάξει και φαίνεται ότι δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές: Πάρντο, Σέτζιο, Καρλάο, Γκιλιέρμε, Ρίισε, Μοράις, Βινίσιους, Εφραίμ, Ντε Βινσέντι, Τζεμπούρ, Μαντούκα (ή Σέρινταν).

Διαβάστε περισσότερα στο balla.com.cy