Απόλλων: Είτε έτσι είτε αλλιώς το διπλό επιβάλλεται…

{loadposition ba_textlink} 

Ένας βαθμός δυσκολίας υπάρχει για το απογευματινό παιχνίδι για τον Απόλλωνα αλλά γίνεται ακόμη πιο δύσκολο από τη στιγμή που ο Ιοάν Αντόνε μετράει αρκετές και σημαντικές απουσίες ποδοσφαιριστών του.

Γκίε, Γκουλιόν, Γκριγκόρε, Ρέζεκ και Στυλιανού είναι μία πεντάδα βασικών παικτών που δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι της 8ης στροφής του μαραθωνίου είτε λόγω μη ετοιμότητας είτε λόγω προβλημάτων τραυματισμού. Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν οι Κυριάκου (θα αγωνιστεί με την εφηβική ομάδα), Νικολάου, Παναγιώτου και Φανή.

Έτσι με βάση τα δεδομένα που έχει ενώπιον του ο Ιοάν Αντόνε πιθανότατα θα παρατάξει τον Απόλλωνα με το Βάλε κάτω από τα δοκάρια, Μερκής και Αντράντε θα αποτελούντο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Μούλντερ στο δεξί άκρο της οπισθοφυλακής, ένας εκ των Ρομπέρ, Βασιλείου ή Γουϊλλερ στο αριστερό άκρο της άμυνας, δύο εκ των Στογιάνοβιτς, Χαμντανί και Μεριέμ ως ανασταλτικά χαφ (χωρίς να αποκλείεται να είναι και οι τρεις στο αρχικό σχήμα με τον τελευταίο πιο μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή), Παπουλής και Λόπεζ στις πτέρυγες, με τους Σανγκόι και Τουράμ ως επιθετικό δίδυμο εάν το σύστημα θα είναι 4-4-2, σε διαφορετική περίπτωση αν προτιμηθεί το 4-2-3-1 τότε ο τελευταίος μάλλον θα είναι στον πάγκο.

Ακόμη ένα παιχνίδι με τον Ιοάν Αντόνε να προβληματίζεται και να έχει δίλημμα σε ότι αφορά το εκλεκτό σχήμα που πρόκειται να παρατάξει. Όπως και να ‘χει όμως η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη για τον Απόλλωνα για να διατηρηθεί στα ψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα, σε θέση τροχιάς της κορυφής.

Διαβάστε περισσότερα στο balla.com.cy