Αποσύρονται οι κατηγορίες για “συμβόλαιο θανάτου” σε βάρος του ντράμερ των AC/DC

{loadposition ba_textlink} 

Δεν πείστηκε ο εισαγγελέας του δικαστηρίου της Νέας Ζηλανδίας ότι υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία πως ο ντράμερ του θρυλικού ροκ συγκροτήματος AC/DC Φιλ Ραντ προσέλαβε εκτελεστή για να δολοφονήσει δύο ανθρώπους τον Σεπτέμβριο.

“Αυτό το κατηγορητήριο για ηθική αυτουργία σε απόπειρα δολοφονίας ποτέ δεν θα μπορούσε να στηριχτεί”, ανέφερε ο δικηγόρος του διάσημου μουσικού.

“Η γνώμη του εισαγγελέα ήταν ότι οι κατηγορίες δεν μπορούν να στηριχτούν και αποσύρθηκαν μέσα σε 24 ώρες από την πρώτη εμφάνιση του κ Ραντ στο δικαστήριο”, είπε ο δικηγόρος επισημαίνοντας ότι ο θρυλικός ντράμερ έχει υποστεί “ανυπολόγιστη ζημία από την περιττή και επιζήμια δημοσιότητα που απορρέει από τη σύλληψη και την αναφορά μια σοβαρής κατηγορίας η οποία ποτέ δεν ήταν δικαιολογημένη”.

Ο συνήγορος του Φιλ Ραντ δήλωσε επίσης ότι η αστυνομία δεν ζήτησε τη γνώμη του εισαγγελέα πριν από την σύλληψη του ντράμερ στην πόλη Ταουράνγκα της βόρειας Νέας Ζηλανδίας. Εντούτοις για τον Φιλ Ραντ εξακολουθούν να ισχύουν οι κατηγορίες για απειλή κατά της ζωής τρίτων και για κατοχή ναρκωτικών (κάνναβης και μεθαμφεταμίνης).

Γεννημένος στην Αυστραλία, ο Ραντ εγκαταστάθηκε στην Ταουράνγκα το 1983 όταν εκδιώχθηκε από το συγκρότημα. Το 1994, έγινε και πάλι μέλος των AC/DC, αλλά παρέμεινε στη Νέα Ζηλανδία όπου διατηρεί εστιατόριο. Το 2010 καταδικάστηκε για κατοχή κάνναβης και του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο. Οι AC/DC πρόκειται να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους άλμπουμ έπειτα από πέντε χρόνια στις 2 Δεκεμβρίου.

Πηγή: news247.gr, επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.