Εθνικός-ΑΠΟΕΛ: Δείτε σε video την ένταση και τα νεύρα στο “Δασάκι”!

{loadposition ba_textlink}

Από ένα φάουλ που δεν δόθηκε στον Σέρινταν ξεκίνησε η ένταση, με τον Εθνικό να μην τηρεί το fair – play, τον Βινίσιους να εκνευρίζεται, τους γηπεδούχους να ζητούν την αποβολή του! 

Συγκεκριμένα στο 42′ της αναμέτρησης ένα φάουλ στον Σέρινταν έμεινε ατιμώρητο από τον Λεόντιο Τράττο, ξεσηκώνοντας διαμαρτυρίες από τον Γιώργο Δώνη και όχι μόνο. Ο Νούνο Μοράις, ως αρχηγός, διαμαρτυρήθηκε για το φάουλ που δεν δόθηκε, με τον διαιτητή να τον κιτρινίζει για τις διαμαρτυρίες. Μετά την ένταση που προκλήθηκε ο Ζουνίνιο πήρε τη μπάλα για να την επιστρέψει στους φιλοξενούμενους, όπως ορίζει το fair play και περίμεναν όλοι, αλλά αντ’ αυτού προσπάθησε να κρεμάσει τον Ούρκο Πάρντο, υποχρεώνοντάς τον σε εκπληκτική επέμβαση!

Η ενέργεια του Ζουνίνιο να μην τηρήσει το fair play προκάλεσε την αντίδραση του Βινίσιους που έσπρωξε τον Ζουνίνιο, με τον Εθνικό να ζητά την αποβολή του για το χτύπημά του! Ο Λεόντιος Τράττος επέλεξε στο τέλος μία συμβιβαστική λύση, δίνοντας από μία κίτρινη σε Βινίσιους και Ζουνίνιο.

Η φάση ξεκίνησε από ένα λάθος του Τράττου που δεν έδωσε το φάουλ υπέρ του Σέρινταν, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να… κλείνει τον καβγά μεταξύ των παικτών με μία συμβιβαστική λύση, αφήνοντας στο τέλος και τις δύο ομάδες με παράπονα!

Δείτε το video με την τρίλεπτη ένταση και διακοπή:


Εθνικός-ΑΠΟΕΛ Ένταση και διακοπή στο Δασάκι από BallaComCy

Πηγή: balla.com.cy