Γκαγκστερική καταδίωξη στην Πάφο

{loadposition ba_textlink} 

Συγκεκριμένα οδηγός οχήματος που κινείτο ύποπτα στις 18:00 το απόγευμα προς το δρόμο Χολετριών αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας, παρέλειψε να σταματήσει, ανέπτυξε ταχύτητα, προσπάθησε να διαφύγει και ακολούθως επιχείρησε επανειλημμένα να χτυπήσει στο υπηρεσιακό όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου αντιλήφθηκαν πως οι επιβαίνοντες έριξαν κάποιο αντικείμενο έξω από το όχημα στο οποίο επέβαιναν και ακολούθως έριξαν πυροβολισμούς στα ελαστικά του οχήματος προκειμένου να το ακινητοποιήσουν.

Στις υποδείξεις των μελών του Επαρχιακού κλιμακίου της ΥΚΑΝ Πάφου τόσο προς τον οδηγό του οχήματος όσο και προς την συνεπιβάτη του, να εξέλθουν του οχήματος, αυτοί αρνήθηκαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν ένα μεταλλικό σπαστήρα με ίχνη κάνναβης και δύο γραμμάρια κάνναβης εντός του οχήματος.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν χθες για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, παρεμπόδισης Αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, καθώς και για τροχαία αδικήματα.

Στην συνέχεια οδηγήθηκαν στον αστυνομικό σταθμό και τέθηκαν υπό κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ