Ομόνοια: 90 λεπτά συγκέντρωση!

{loadposition ba_textlink} 

Ο Κώστας Καϊάφας γνωρίζει ότι υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, αυτό σίγουρα όμως δεν πρέπει να τους εφησυχάζει. Από την απόδοση των ‘πρασίνων’ και μόνο θα εξαρτηθεί το παιχνίδι , αφού προβλέπεται η Αγία Νάπα να παίξει φουλ άμυνα, όπως είχε αγωνιστεί και η Δόξα επίσης με την Ομόνοια την περασμένη αγωνιστική. Από την άλλη η Ομόνοια είναι αυτή που θα πρέπει να έχει χαρακτήρα στον αγώνα, και να μπει με φουλ επίθεση, για να γλιτώσει τις οποιεσδήποτε περιπέτειες.

Οι τρεις βαθμοί σήμερα για την Ομόνοια επιβάλλονται, ανεξάρτητα πως θα κυλήσει το παιχνίδι. Ακολουθούν τρία ντέρμπι στην σειρά και κανείς σίγουρα δεν θέλει να έχει στο μυαλό του μια ενδεχόμενη ήττα από την Αγία Νάπα ή έστω απώλειες βαθμών. Αυτό που επιβάλλεται να κάνει είναι να καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο, με υπομονή στο παιχνίδι, ηρεμία, καθαρό μυαλό και σωστές τελικές.

Το πλάνο του Καϊάφα
Με βάση τα δεδομένα που έχει ενώπιον του ο Κώστας Καϊάφας, το πιο πιθανό σχήμα για σήμερα είναι: Αντώνης Γιωργαλλίδης κάτω από τα δοκάρια, Στεπάνοφ και Ακουισταπάτσε θα αποτελούντο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Σκαραμοτσίνο και Λομπιανίτσε στα άκρα της αμυντικής γραμμής. Το δίδυμο των ανασταλτικών χαφ θα αποτελείται από τους Σερτζίνιο και Μαργκάσα, με τον Ασίς σε ρόλο οργανωτή. Δύο εκ των Κιρμ, Ράμος, Φοφανά, Ρούμπιο, θα βρεθούν στις πτέρυγες της μεσοεπιθετικής γραμμής και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μίκαελ Ποτέ.

Διαβάστε περισσότερα στο balla.com.cy