Σανγκόι: “Δεν με νοιάζει ποιος σκοράρει…” (video)

{loadposition ba_textlink} 

Ο Γκαστόν Σανγκόι δηλώνει πως ο τίτλος του πρώτου σκόρερ είναι ένας από τους προσωπικούς του στόχους, πρώτα σκέφτεται την ομάδα και, όπως λέει, οποιοσδήποτε κι αν σκοράρει, η χαρά είναι η ίδια. Μιλώντας στην κάμερα του Balla, ανέφερε επίσης ότι πλέον στο μυαλό είναι η Γκλάντμπαχ, με την οποία ο Απόλλωνας χρειάζεται να δώσει τον καλύτερο του εαυτό, ενώ δεν βλέπει το ματς με τους Γερμανούς ως ευκαιρία για “εκδίκηση”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Balla:

“Παίξαμε καλά, κάναμε το παιχνίδι μας. Σκοράραμε νωρίς και αυτό ήταν καλό γιατί μετά ο αντίπαλος ανοίχτηκε και βρήκαμε ακόμη δύο γκολ για να τελειώσουμε το παιχνίδι”.

Με τα δύο γκολ απέναντι στη Δόξα έφτασες τα πέντε στο πρωτάθλημα. Είναι ο τίτλος του πρώτου σκόρερ ένας στόχος για σένα;
“Ναι, προσωπικά ναι αλλά πρώτα σκέφτομαι την ομάδα, να κερδίζουμε. Δεν με νοιάζει ποιος σκοράρει, πρέπει να νικάμε όλα τα παιχνίδια. Αν έχω την ευκαιρία να σκοράρω θα το κάνω, αλλιώς αν το κάνει άλλος, είναι ίδια η χαρά”.

Σε είδαμε καθώς πανηγύριζες τα τέρματά σου να δείχνεις τους οπαδούς. Σημαίνει κάτι αυτό;
“Πάντα οι φίλοι μας είναι μαζί μας, στις καλές και στις κακές στιγμές. Πρέπει να είμαστε μαζί. Σήμερα δεν ήρθαν πολλοί αλλά δεν μας πειράζει, πρέπει  να είμαστε μαζί και να παλεύουμε για την ομάδα”.

Πιστεύεις πως ο Απόλλωνας γίνεται καλύτερος με τον νέο προπονητή;
“Βλέπουμε κάποιες μικρές αλλαγές, αλλά πάντα προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, όπως και πριν, έτσι και τώρα. Μιλάμε για το σήμερα, ότι  έγινε στο παρελθόν, έγινε, δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο μέλλον”.

“Παίξαμε καλά στα δύο τελευταία παιχνίδια, πήραμε τα αποτελέσματα και πρέπει να παραμείνουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια.”

Και τώρα ακολουθεί μεγάλο παιχνίδι την Πέμπτη με τη Γκλάντμπαχ.
“Ναι, είναι μεγάλο παιχνίδι. Τελειώσαμε αυτό το ματς (σ.σ. με τη Δόξα) έτσι τώρα σκεφτόμαστε τη Γκλάντμπαχ. Πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε,  να πάμε στη Λευκωσία, παίζουμε εντός, με την οικογένειά μας, τους οπαδούς μας, και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε ένα καλό  αποτέλεσμα”.

Βλέπεις αυτόν τον αγώνα ως ευκαιρία για εκδίκηση μετά τη βαριά ήττα στη Γερμανία;
“Δεν πρόκειται για εκδίκηση. Παίξανε στην έδρα τους, έχουν μια πολύ καλή ομάδα, εμείς νομίζω είμαστε “μικροί” για αυτό, πάντα όμως προσπαθούμε για  το καλύτερο. Είναι δεύτεροι στο πρωτάθλημα, σε ένα από τα δυνατά πρωταθλήματα του κόσμου, έτσι πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, να  προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι κάναμε σε αυτά τα δύο τελευταία παιχνίδια και αν το πετύχουμε, τότε θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα”.

Διαβάστε περισσότερα στο balla.com.cy