Ομόνοια: Δεν είναι μόνο οι βαθμοί…

{loadposition ba_textlink}

Ναι μεν είναι πολύ σημαντικό ότι το οικοδόμημα του Κώστα Καϊάφα κατάφερε σε τρία ματς να πάρει 9 βαθμούς, αλλά δεν είναι μόνο αυτό που παίζει ρόλο…

Η τρίτη σερί νίκη, έδωσε αισιοδοξία και στον πιο απαισιόδοξο οπαδό της ομάδας, ότι η Ομόνοια επέστρεψε για τα καλά, στις νίκες όπως θέλει ο κόσμος της. Και δεν είναι απλά νίκες τύχης, είναι νίκες απόδειξη σκληρής δουλειάς, πίστης και καλού κλίματος που όλα αυτά βεβαίως προέρχονται από τις προπονήσεις και τα αποδυτήρια. Η νίκη επί του Εθνικού έδωσε ένα ελπιδοφόρο μήνυμα προς όλους ότι η Ομόνοια μπορεί, θέτοντας γερές βάσεις για την τετράδα, ασχέτως αν ισοβαθμεί για την ώρα με την ΑΕΚ στον βαθμολογικό πίνακα! Το κλίμα έχει αλλάξει για τα καλά στην ομάδα και αυτό φαίνεται!

Η αγωνιστική άνοδος του τριφυλλιού, ήρθε το κατάλληλο διάστημα, δίνοντας ελπίδες για το έτος 2015. Η Ομόνοια των πολλών προβλημάτων κατάφερε να νικήσει στη σειρά Σαλαμίνα, ΑΕΚ και Εθνικό, ανεβαίνοντας σκαλοπάτια με γοργό ρυθμό στη βαθμολογία.

Η προσοχή έχει στραφεί από την Κυριακή στο παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης με την Αγία Νάπα, ένα παιχνίδι το οποίο προσφέρεται για αλλαγές στην εντεκάδα αλλά και για ξεκούραση για κάποιους ποδοσφαιριστές! Οι ‘πράσινοι’ θέλουν να θέσουν τις βάσεις πρόκρισης από την Τετάρτη για να ξεμπερδεύουν, ούτος ώστε η προσοχή να στραφεί και πάλι στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος.

Πηγή: balla.com.cy