Σιζόπουλος: “Σήμερα μιλά ο κόσμος της ΕΔΕΚ”

{loadposition ba_textlink} 

Σήμερα μιλά ο κόσμος του ΚΣ ΕΔΕΚ και το όποιο αποτέλεσμα θα είναι σεβαστό, δήλωσε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Κινήματος και διεκδικητής της Προεδρίας Μαρίνος Σιζόπουλος, εκφράζοντας την πεποίθηση πως η 1η του Μάρτη, η πρώτη μέρα της άνοιξης, θα αποτελέσει και την πρώτη μέρα για μια νέα ΕΔΕΚ.

Σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος του στη Λεμεσό, ο κ. Σιζόπουλος είπε πως η νέα ΕΔΕΚ θα πρέπει να είναι «πιο αγωνιστική, πιο διεκδικητική, πιο συλλογική, αλλά πάντοτε σταθερά προσηλωμένη στις ιδεολογικές και τις πολιτικές παρακαταθήκες που άφησαν οι προηγούμενοι ηγέτες του Κινήματος αλλά και τα ιστορικά του στελέχη».

Σήμερα, συνέχισε, μιλά ο κόσμος της ΕΔΕΚ και το όποιο αποτέλεσμα θα είναι σεβαστό. Πρόσθεσε ότι «όλοι από αύριο πρέπει ενωμένοι, συνεργαζόμενοι, να ακολουθήσουμε μια νέα πορεία για να μπορέσει η ΕΔΕΚ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές να πετύχει το μεγάλο στοίχημα, που είναι ισχυρή εκλογική δύναμη και αξιόπιστη πολιτική παρέμβαση».

Το εκλογικό κέντρο Λεμεσού επισκέφθηκε, στο πλαίσιο περιοδείας του, και ο άλλος διεκδικητής της Προεδρίας του Κινήματος, Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΔΕΚ Γιώργος Βαρνάβα, ο οποίος συναντήθηκε με τον Μαρίνο Σιζόπουλο και αντάλλαξαν χειραψία.

Πηγή: ΚΥΠΕ