Άφαντη Βρετανίδα τουρίστρια που χάθηκε την Τετάρτη στο Όμοδος

{loadposition ba_textlink}

Ξανάρχισαν με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες για εντοπισμό της 63χρονης Αγγλίδας τουρίστριας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από το πρωί της Τετάρτης στο Όμοδος.

Η γυναίκα που διαμένει σε ξενοδοχείο της Πάφου, πήγε με λεωφορείο χθες το πρωί στο Όμοδος, συνοδευμένη από το σύζυγο της, δεν ακολούθησε όμως την ομάδα στην περιήγηση και έμεινε στο πάρκο, όπου είχε σταθμεύσει το λεωφορείο.

Επιστέφοντας ο σύζυγος και οι υπόλοιποι δεν την βρήκαν και ενημέρωσαν την αστυνομία που οργάνωσε ομάδες έρευνας με τη συμμετοχή μελών της πυροσβεστικής, του ταμείου θήρας, της πολιτικής άμυνας και άλλων. Οι έρευνες συνεχίστηκαν μέχρι τις 10 χθες βράδυ, χωρίς αποτέλεσμα.

Η 63χρονη πάσχει από επιληψία και φορά μπλε κράνος όπως αυτά των ποδηλάτων, για να προστατευτεί από πτώση σε ενδεχόμενη κρίση. Είναι ύψους 1.67, κανονικής σωματικής διάπλασης, με καστανοκόκκινα μαλλιά μέχρι τους ώμους, και όταν εξαφανίστηκε φορούσε σκούρα μπλούζα, γκρίζα βερμούδα, μπλε μαντήλι στο λαιμό και το μπλε κράνος. Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στην Πάφο βρέθηκαν όλα της τα ρούχα, τα προσωπικά αντικείμενα και τα φάρμακα.

Πηγή: riknews.com.cy