Όταν ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η παρέα του σατίριζαν τον Άδωνι Γεωργιάδη (video)

{loadposition ba_textlink}

Ένα απίστευτο βίντεο φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τα Παραπολιτικά, στο οποίο ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης σατιρίζει μαζί με την παρέα του τις εκπομπές τηλεπώλησης του Άδωνι Γεωργιάδη.

Το βίντεο χρονολογείται από το 2012, και όπως αναφέρεται και σε δημοσίευμα των Παραπολιτικών το βίντεο καταγράφει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, παρέα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων ο Γιάννης Μπουρνούς, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η Έλενα Παπαδοπούλου, συνεργάτιδα του Τσακαλώτου , που συμμετέχει στο Brussels Group και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, διευθυντής σήμερα στο πολιτικό γραφείο του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, να έχουν βιβλία στα χέρια και σατιρίζουν τις τηλεπωλήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη.

Μάλιστα, η παρέα γελά και φαίνεται να το διασκεδάζει, αμέσως μετά το φαγητό που όπως φαίνεται από το βίντεο έχει τελειώσει.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε το βίντεο στο Twitter, γράφοντας “Θα συνιστούσα στον κ. Σακελλαρίδη να βγάλει μια μέρα το ψωμί του με ιδρώτα και τότε θα καταλάβει”.


Πηγή: news247.gr,επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.