Ανόρθωση: Δεν θέλει να επιστρέψει Κύπρο ο Γκονσάλβες

{loadposition ba_textlink}

Και εκεί που είπαμε προ ημερών ότι το θέμα με τον Ίσμα Γκονσάλβες είχε οριστική κατάληξη με την Ανόρθωση να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον αποκτήσει από τη Ρίο Άβε κάτι που κατάφερε, ο ποδοσφαιριστής ενημέρωσε σήμερα την ομάδα της Αμμοχώστου ότι δεν μπορεί να επιστρέψει στην Κύπρο.

Ο Γκονσάλβες, όπως ενημέρωσε τους διοικούντες της Ανόρθωσης ότι για προσωπικούς λόγους όπως αναφέρει δεν μπορεί να επιστρέψει στο νησί μας, όμως από την επίσημη Ανόρθωση είναι υποψιασμένοι ότι ο ίδιος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία. Το θετικό είναι τώρα η Ανόρθωση έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή και θα τον παραχωρήσει σε άλλη ομάδα, μόνο αν της καταβληθεί ένα ποσό πάνω από 200.000 ευρώ απ’ όσα τον είχε αγοράσει.

Στο μεταξύ μία από τις δικαιολογίες του Ίσμα για να μην επιστρέψει στο νησί μας είναι ότι μέσα στους επόμενους μήνες η γυναίκα του θα γεννήσει και η ίδια επιθυμεί όπως μείνουν στην Πορογαλία. Σίγουρα αυτή η είδηση στεναχώρησε τους διοικούντες της Ανόρθωσης, που βλέπουν ότι μετά από αρκετό κόπο που έκαναν για να τον αποκτήσουν, δεν θα τον έχουν στη διάθεση τους. 

Πηγή: balla.com.cy