Ενώπιον Δικαστηρίου τρεις νεαροί για υπόθεση βιασμού Βρετανίδας τουρίστριας

{loadposition ba_textlink}

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα επταήμερη κράτησης εναντίον δύο ατόμων, ηλικίας 23 και 37 ετών από τη Λεμεσό για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση βιασμού Βρετανίδας τουρίστριας που έγινε στην Αγία Νάπα ξημερώματα του Σαββάτου 30 Μαΐου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ένας νεαρός ηλικίας 23 χρόνων από τη Λεμεσό, συνελήφθη την Κυριακή τα ξημερώματα και την ίδια μέρα παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησης του.

Χθες παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου άλλο άτομο ηλικίας 25 ετών που συνελήφθη στις 31 Μαΐου και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα 8ημερης κράτησης.

Τα άλλα δύο άτομα ηλικίας 23 και 37 χρόνων από τη Λεμεσό συνελήφθηκαν σήμερα τα ξημερώματα και πριν το μεσημέρι οδηγήθηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου.

Η Αστυνομία καταζητεί ακόμα ένα νεαρό από τη Λεμεσό ηλικίας 25 χρόνων, το όνομα του οποίου έχει τοποθετηθεί στο κατάλογο των ατόμων που απαγορεύεται η έξοδος από το έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία η Βρετανίδα τουρίστρια, το Σάββατο 30 Μαΐου 2015 μεταξύ των ωρών 01.05 – 03.05 σε άγνωστη περιοχή στην Αγία Νάπα έπεσε θύμα βιασμού από δύο άγνωστα πρόσωπα.

Η Βρετανίδα εξετάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου από ιατροδικαστή και από τις εξετάσεις δεν διαπιστώθηκαν οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ