ΑΠΟΕΛ: Η στροφή που κρύβει και μία παραδοχή

{loadposition ba_textlink}

Μετά την πρόκριση στα πλέι του Τσάμπιονς Λιγκ ενεργοποιήθηκε ο… μηχανισμός του ΑΠΟΕΛ για την επόμενη μεταγραφική κίνηση που θα αφορά στην αμυντική γραμμή, με τις διεργασίες διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας να κορυφώνονται την τρέχουσα εβδομάδα.

Αν και το αρχικό πλάνο αφορούσε αριστερό μπακ που να αγωνίζεται και ως κεντρικός αμυντικός, με τον Γιον Αουρτενέτσε βασικό στόχο όπως είχε αποκαλύψει το Balla, εν τέλει ο ΑΠΟΕΛ αναζητά δεξιό μπακ… πολυθεσίτη, με τη δυνατότητα δηλαδή να παίζει και στο κέντρο της άμυνας ή ακόμη και αριστερά.

Μία στροφή στη μεταγραφική πολιτική του ΑΠΟΕΛ που σίγουρα κρύβει και μία παραδοχή: ότι ο Τσόκο δεν μπορεί να ανταποκριθεί… Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχει χωρέσει καν στην αποστολή των τεσσάρων πρώτων ευρωπαϊκών αγώνων των πρωταθλητών.

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια διέγνωσε ότι υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη δεξιά παρά αριστερά, όπως είχε αποφασίσει αρχικά, και οι “γαλαζοκίτρινοι” αναζητούν πλέον μπακ απ του Μάριο Σέρτζιο. Για το αριστερό άκρο της άμυνας πέραν του Μάριου Αντωνιάδη ο Πορτογάλος τεχνικός υπολογίζει και τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου, από τον οποίο έμεινε ικανοποιημένος στα παιχνίδια με τη Μίντιλαντ, όπου χρειάστηκε να αγωνιστεί.

Οι Γαλαζοκίτρινοι συνεχίζουν την προετοιμασία ενόψει του αγώνα με την Αστάνα, οι Αλωνεύτης, Πάρντο την Κυριακή είχαν ρεπό ενώ συμπτώματα ίωσης εμφάνισε ο Αστίς που περιορίστηκε κατ’ οίκον.