Το «κεφάλαιο» που λέγεται Κετσπάγια

{loadposition ba_textlink}

Εθίγησαν οι φίλοι της Ανόρθωσης επειδή ο Κετσπάγια αποφάσισε να καθίσει στον πάγκο των γαλαζοκίτρινων. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως οι εποχές έχουν αλλάξει. Ο επαγγελματίας προπονητής δεν θα πρέπει να αυτολογοκρίνεται και να περιορίζει τη δράση του ανάλογα με το συναίσθημα και την προιστορία του.

Ο ΑΠΟΕΛ ήθελε  έναν τεχνικό κορυφής και ο Κετσπάγια, από τη στιγμή που δεν προχώρησε η συνεργασία του με την εθνική Ελλάδος, έπρεπε να βρει λύση, στο εξωτερικό ή το νησί. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως το τελευταίο διαζύγιο με την Ανόρθωση δεν ήταν και τον καλύτερο για τον Τιμούρ. Είχε πολλά παράπονα από τους παράγοντες της ομάδος της Αμμοχώστου.

Η πρόταση του κ. Πετρίδη έγινε στην πιο ενδειγμένη στιγμή. Θα μπορούσε βέβαια να είχε γίνει νωρίτερα για την ομάδα της Λευκωσίας και να είχε αποφύγει τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως και τώρα, όλοι θα πρέπει να βλέπουν την παρουσία του γεωργιανού τεχνικού στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, σαν μια κίνηση που πρέπει να ενώνει του Κύπριους φιλάθλους και όχι να τους διχάζει.

Ο Κετσπάγια έχει δώσει και την ψυχή του στον κυπριακό αθλητισμό και στην Κύπρο γενικότερα και θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται σαν μια προσωπικότητα, υπεράνω συλλόγων και οπαδικών προτιμήσεων.

* Κατεβάστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της “24” στο http://24newspaper.com.cy