Επική φάρσα: Ντύθηκε Αλαντίν και βόλταρε στη Νέα Υόρκη με το μαγικό χαλί

Ένας τύπος εμφανίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης “οδηγώντας” το προσωπικό του μαγικό, ιπτάμενο χαλί. Το περιστατικό συνέβη πριν από μερικές ημέρες εν όψει Halloween, ενώ το βίντεο που απαθανατίζει τις αντιδράσεις των Νεοϋορκέζων στη θέα του σύγχρονου Αλαντίν έγινε viral μέσα σε ελάχιστες ώρες από την ανάρτησή του στο διαδίκτυο σημειώνοντας 1,2 εκατ views:

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Φυσικά πρόκειται για μια καλοστημένη φάρσα, με δύο φίλους να φτιάχνουν την απόλυτη μηχανή μετακίνησης στην Άκραμπα. Ε, με συγχωρείτε στη Νέα Υόρκη, ήθελα να πω. Πρόκειται για τον Jesse, ο οποίος στήνει φάρσες συνεχώς με κύριο αποδέκτη τη σύντροφό του Jeana, όταν βέβαια δεν την πατάει εκείνος από τα καψώνια της αγαπημένης της.

Αυτή τη φορά, το βίντεο αφορούσε απλά τη διασκέδαση και ο Jesse με τον κολλητό του κατασκεύασαν ένα μαγικό χαλί, το οποίο μπορεί να μην ίπταται στην κυριολεξία, κάνει όμως εντυπωσιακό εφέ. Οι δύο φίλοι ανέβασαν λίγες ώρες μετά και το βίντεο με τα backstage του Νεοϋορκέζου Αλαντίν, όπου και εξηγούσαν πως κατασκεύσαν το απίθανο χαλί.