28χρονος συνελήφθη για προκλητικές φωτογραφίες ανηλίκων

{loadposition ba_textlink}

Πλήθος φωτογραφιών ανήλικων κοριτσιών με μαγιώ ή ρούχα και άλλες φωτογραφίες με ανήλικες σε ερωτικές πόζες είχε στη διάθεσή του 28χρονος ο οποίος συνελήφθηκε μετά από έκδοση δικαστικού διατάγματος το οποίο ζήτησε το ραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας.

Ο 28χρονος παρακολουθείται από καιρό μετά από καταγγελία της Europol στις 20 Σεπτεμβρίου. Τα αδικήματα διαπιστώθηκε ότι διαπράχθηκαν στο διάστημα μεταξύ της 24ης Ιουνίου και της 3ης Νοεμβρίου. Φαίνεται δε πως μεγάλος αριθμός από τις ανευρεθείσες φωτογραφίες να έχουν τραβηχτεί από τον ύποπτο.

Όσον αφορά τις φωτογραφίες μιας ανήλικης, ο ύποπτος ισχυρίστηκε ότι οι γονείς του κοριτσιού είναι φίλοι του και ότι τις φωτογραφίες τις τράβηξε αυτός. Ακόμα ισχυρίστηκε πως από μόνη της η ανήλικη προέβαινε σε αυτές τις πόζες και ότι δεν είχε καμιά σωματική επαφή μαζί της. 

Για ένα άλλο παιδί που εμφανίζεται στη θάλασσα να κάνει ερωτικές πόζες, ο 28χρονος ανέφερε πως είναι συγγενικό του πρόσωπο και τη φωτογράφησε με τη θέλησή της.

Ο αστυνομικός ανακριτής είπε πως θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο πιθανής σωματικής επαφής του υπόπτου με τις ανήλικες, αφού οι φωτογραφίες λήφθηκαν σε απομονωμένα μέρη.