Διήμερη κράτηση σε 22χρονο για κλοπή οχημάτων στην Πάφο

{loadposition ba_textlink}

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εναντίον ενός προσώπου σε σχέση με υπόθεση κλοπής δύο οχημάτων στην περιοχή των κοινοτήτων Μαμωνιών και Αγίου Γεωργίου στις 15 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για 22χρονο ο οποίος συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων , σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής οχημάτων κατόπιν μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία.

Ο 22χρόνος δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του ούτε, και η κατηγορούσα αρχή που εκπροσωπήθηκε από τον δημόσιο κατήγορο Σίμο Συμεού.

Ο 22χρονος φέρεται να εμπλέκεται στη μια περίπτωση σε κλοπή οχήματος που υπέστη βλάβη στην περιοχή και να το μετακίνησε με ρυμουλκό όχημα.

Όπως ανέφερε στο δικαστήριο ο δικαστής του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου Πανίκος Μιχαηλίδης, το ανακριτικό έργο δεν έχει ολοκληρωθεί και είπε πως σε περίπτωση που ο 22χρονος αφεθεί ελεύθερος υπάρχει ο κίνδυνος επηρεασμού μαρτύρων.

Ακολούθως διέταξε την κράτηση του 22χρονου για δύο ημέρες.

Για την ίδια υπόθεση αρχικά συνελήφθη 45χρονος ο οποίος παρουσιάστηκε στο Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου το οποίο διέταξε την τριήμερη προσωποκράτηση του.

Εκτός από τον 22χρονο που τελεί υπό διήμερη κράτηση η Αστυνομία αναζητείται ακόμη ένα πρόσωπο για την ίδια υπόθεση .