“Ξύλο” στα γραφεία του ΟΣΕΛ

 

{loadposition ba_textlink}

12 άτομα, περίπου, εισήλθαν στα γραφεία του ΟΣΕΛ στην Λευκωσία και άρχισαν να κτυπούν τους υπαλλήλους της εταιρείας, αφού πρώτα έκλεισαν το ρεύμα στα γραφεία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ιορδάνου είναι μεταξύ των τραυματιών και αυτοί που φέρεται να τον χτύπησαν είναι συγγενικά πρόσωπα ενός άλλου μετόχου της εταιρείας

Ο ΟΣΕΛ καταδικάζει τις βιαιότητες και απειλές κατά του προέδρου του

Ο ΟΣΕΛ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τις βιαιότητες, τις απειλές και τους τραμπουκισμούς, όπως αναφέρει, σε βάρος του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ιορδάνη Ιορδάνους και του προσωπικού του Οργανισμού, από τον Τάσο Μιχαηλίδη και συγγενείς του και καλεί την Αστυνομία να παράσχει άμεσα προστασία στο προσωπικό του Οργανισμού και την περιουσία του αλλά και να προβεί άμεσα σε συλλήψεις όλων των υπαιτίων αυτών των θλιβερών γεγονότων.

“Τα βίαια αυτά επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Τάσο Μιχαηλίδη είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του κ. Ιορδάνους και μελών του προσωπικού του ΟΣΕΛ”, αναφέρει σε ανακοίνωση ο ΟΣΕΛ, προσθέτοντας ότι αναμένει “από την Αστυνομία να συλλάβει άμεσα τον ιθύνοντα νου αυτών των γεγονότων και τους συνεργούς του”.

“Εκμεταλλεύτηκαν για εβδομάδες τον χρόνο των ΜΜΕ απλώς για να εξυπηρετήσουν τα ιδιοτελή τους συμφέροντα, αρνούνται να επιτρέψουν την εκτέλεση δικαστικών διαταγμάτων και κατακρατούν τα λεωφορεία που είναι περιουσία του ΟΣΕΛ” και “τώρα έφθασαν στο σημείο να προβαίνουν σε βιαιότητες εναντίον του προσωπικού του ΟΣΕΛ”, προσθέτει.

Τέλος, ο ΟΣΕΛ αναφέρει ότι “ο Τάσος Μιχαηλίδης και οι συνεργοί του θεωρούν ότι δεν ζούμε σε ευνομούμενη πολιτεία και ότι οι ενέργειές τους θα συνεχίζονται χωρίς να έχουν συνέπειες”.