ΑΕΚ: Σοβαρά και συγκεντρωμένα, για να μην πέσει “θύμα εκπλήξεως”

{loadposition ba_textlink}

Είναι αλήθεια πως το γήπεδο της ΑΕΚ είναι αυτό που τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του και το θέμα που αναφέρεται περισσότερο στο ρεπορτάζ της ομάδας αλλά ας μην ξεχνάμε πως υπάρχει και το παιχνίδι της Κυριακής με την Αγία Νάπα.

Οι ποδοσφαιριστές σαφώς και έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο παιχνίδι αυτό καθώς αυτή είναι η δουλειά τους. Οι «κιτρινοπράσινοι» θα βρουν απέναντι τους μια ομάδα που καίγεται για βαθμούς καθώς βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και θα ψάχνει επειγόντως νίκη και έτσι το έργο τους, όσο και αν φαίνεται στα χαρτιά εύκολο, μόνο τέτοιο δεν είναι.

Ο Κρίστιανσεν συνέστησε προσοχή στους παίκτες του, φέρνοντας παράδειγμα το πάθημα της Ανόρθωσης, η οποία είχε απρόσμενες απώλειες από τους «πορτοκαλί» και μάλιστα μέσα στην έδρα της. Γι’ αυτό και για να μην βρεθεί «θύμα εκπλήξεως», η ομάδα της Λάρνακας θα πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και με ιδιαίτερη προσοχή καθ’ όλη την διάρκεια του ματς στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Δανός τεχνικός δεν υπολογίζει τον Μυτίδη, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης όπως και τους Μπόλιεβιτς και Τομάς οι οποίοι είναι τιμωρημένοι, ωστόσο οι λύσεις υπάρχουν και έτσι δεν ανησυχούν οι απουσίες αυτές τον προπονητή της ΑΕΚ.

Πηγή: balla.com.cy