Ακιντζί: Άλλον μας εδείξαν τζιαί άλλον μας εμπείξαν!

Και εσύ ένας κανένας είσαι Ακιντζί κι αυτό θα πρέπει να καταλάβεις… Η λύση του Κυπριακού δεν είναι προσωπική βεντέτα αλλά μια μεγάλη συλλογική ευθύνη που αφορά ολόκληρο τον λαό.

Ως «σοβαρός» και «ώριμος» πολιτικός, θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι η λύση του Κυπριακού θα επιτευχθεί μέσα από την ωριμότητα των πολιτικών. ΌΛΩΝ των πολιτικών, και Ελληνοκύπριων αλλά και τουρκοκύπριων.

Αν εσύ δεν καταδέχεσαι τον τίτλο ως «τουρκοκύπριος ηγέτης» τότε πώς να σε φωνάζουμε; Κατοχικό ηγέτη; Ψευδοηγέτη; Αυτά ακούγονται καλύτερα στ’ αυτιά σου;

Και ναι κύριε Ακιντζί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας συζητάς για να λυθεί το Κυπριακό, τώρα το έμαθες;

“Ψευδοηγέτη”, έχεις καταντήσει τόσο γραφικός που αν ήσουν χωριό θα ονομαζόσουν Λεύκαρα.

Κάποιοι εκεί στο Προεδρικό πρέπει να απαντήσουν στον κ. Ακιντζί αφού έχει πάρει αέρα και κανείς δεν πρόκειται να τον σταματήσει. Χθές ζητούσε την σύλληψη των ταραχοποιών ενώ ο ίδιος έχει δίπλα του δολοφόνους των Ελλήνων. Σήμερα δεν παρευρέθηκε σε επίσημο δείπνο επειδή δεν του άρεσε ο «τίτλος» που θα εκφωνούσαν τον κ Άναστασιάδη.

Αύριο τι θα ζητήσει άραγε;;;

Κύριε Αναστασιάδη, σεβαστή η προσπάθεια σας για μετριοπάθεια ώστε να βρεθεί μια λύση στο Κυπριακό, ωστόσο αν η Ελληνοκυπριακή πλευρά συνεχίσει να σιωπά τότε θα βρεθούμε με περισσότερα προβλήματα παρά με λύσεις!

ΥΓ: Destitutus ventis, remos adhibe