Ανακοίνωση Αστυνομίας για το παιχνίδι Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ

Ποδοσφαιρικός αγώνας για το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ.

Η Αστυνομία στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί σήμερα Δευτέρα, 09.11.15 και ώρα 19:00, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα. 

Προτρέπονται οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ να προσέλθουν στο Στάδιο για να  παρακολουθήσουν τον αγώνα το αργότερο μιάμιση (1½) ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας.

Οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προτρέπονται να προσέλθουν στο Στάδιο μία (1) ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:00. 

Ανακοινώνεται επίσης ότι:

 ΟΜΟΝΟΙΑ

  • Οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα καταλάβουν τις Δυτικές, Ανατολικές και Βόρειες Κερκίδες του Σταδίου.
  • Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλούνται να χρησιμοποιήσουν το δρομολόγιο της Λεωφόρου Νίκης, Λεωφόρου Ακροπόλεως, Λεωφόρου Ιωσήφ Χ’ Ιωσήφ προς τα Φώτα Ορφανίδη, τον κυκλικό κόμβο Βικέλα και τέλος στο Στάδιο ΓΣΠ. 
  • Σήμερα, θα πωλούνται εισιτήρια για τους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα Δυτικά  και Βόρεια Ταμεία.  Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 17:00.

ΑΠΟΕΛ

  • Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις Νότιες Κερκίδες.
  • Για τη μετάβαση τους στο Στάδιο από την πόλη της Λευκωσίας, να χρησιμοποιήσουν το δρομολόγιο της Λεωφόρου Λεμεσού, τα Φώτα Καλησπέρα, τον Κυκλικό Κόμβο Καλαμών (αερογέφυρα), τον Κυκλικό Κόμβο ΓΣΠ και τέλος το Στάδιο ΓΣΠ.
  • Δεν θα λειτουργήσουν ταμεία στο Στάδιο για τους φίλαθλους του ΑΠΟΕΛ. 

Τονίζεται σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα. Επιπρόσθετα, γνωστοποιείται ότι απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.

Για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το σημείο συλλογής αντικειμένων είναι τα Δυτικά Ταμεία και για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ σε σημείο έξω από τη Νότια Κερκίδα. Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων στο νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα του δρόμου, αυτή απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία θα βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή του.