Ανόρθωση: Κρατάει το καρπούζι, κρατάει και το μαχαίρι ο Πάους

{loadposition ba_textlink}

Σίγουρα με ανάλογες εμφανίσεις όπως αυτή της Κυριακής, η Ανόρθωση δεν έχει το δικαίωμα αλλά ούτε και μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες. Ωστόσο όπως και στη ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο υπάρχουν οι κακές και οι καλές μέρες, με τους ανθρώπους της Ανόρθωσης να αισιοδοξούν πως το Σάββατο η ομάδα θα φορέσει τα καλά της.

Τον πρώτο που προβλημάτισε η κάκιστη εικόνα στο Παφιακό, ήταν τον Αντρέ Πάους, ο οποίος προσανατολίζεται σε αλλαγές, μιας και δεν έμεινε ικανοποιημένος από αυτά που είδε. Με δεδομένο πως ο Νούχου μένει εκτός, λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε, σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές στην αμυντική γραμμή. Με πιθανούς αντικαταστάτες του Νούχου, τους Τζανακάκη, Αβραάμ ή Σβεχλέν.

Απο εκεί και πέρα, ο Αντρέ Πάους θα πρέπει να προχωρήσει και σε άλλες επιλογές και να πάρει το απαιτούμενο ρίσκο, ούτως ώστε η ομάδα του να παρουσιαστεί καλύτερη και να κερδίσει το παιχνίδι. Το ρόστερ υπάρχει, όπως επίσης και οι επιλογές, με τον Ολλανδό τεχνικό να χρειάζεται να ανακατέψει την τράπουλα για να βρει τις λύσεις.

Ο Κουλούρης είναι σε δαιμονιώδη φόρμα και δείχνει πως κατέχει καλά το εύκολο γκολ, ως εκ τούτου είτε θα πρέπει να μείνει εκτός ο Εντλοβού, είτε να μετατοπιστεί. Ο Νοτιοαφρικανός, σε προηγούμενες του ομάδες, αγωνιζόταν και ως περιφερειακός επιθετικός.

Παράλληλα, το δίδυμο στη μεσαία γραμμή που απαρτίζουν οι Πελέ και Βικτόρ, δεν έχει την απαραίτητη χημεία μεταξύ τους. Ο ένας δεν καλύπτει τον άλλο, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται αδυναμίες και τρωτά σημεία στον άξονα της ομάδας. Αμφότεροι είναι άκρως ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, αποκτήθηκαν για να κάνουν τη διαφορά και μέσα στο γήπεδο φαίνεται πως ξέρουν καντάρια μπάλας. Οπότε ο Αντρέ Πάους καλείται είτε να σπάσει το δίδυμο με μετατόπιση ενός εκ των δύο, είτε να αφήσει ποδοσφαιριστή εκτός ενδεκάδας.