Αντεπιτίθεται ο ΟΣΕΛ – αυθαίρετος ο Μιχαηλίδης

{loadposition ba_textlink}

Ο Τάσος Μιχαηλίδης εξαπέλυσε κατηγορίες για ¨”μαγείρεμα” λογαριασμών στην εταιρεία από το 2011 και για προβληματική συντήρηση του στόμου του Οργανισμού. Ανέφερε ακόμα ότι ο ίδιος δεν έχει λάβει τις νενομισμένες αμοιβές του από αυτή.

Με ανακοίνωσή του ο ΟΣΕΛ, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς, παράλληλα καταδικάζει τις αυθαίρετες ενέργειες του κου Μιχαηλίδη οι οποίες, όπως αναφέρεται, είχαν σαν αποτέλεσμα την ακινητοποίηση μεγάλου αριθμού λεωφορείων και την ταλαιπωρία χιλιάδων επιβατών και μαθητών.  Έθεσε μάλιστα στη διάθεση όλων των αρμόδιων αρχών τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου αυτά να ελεγχθούν για την επιβεβαίωση της χρηστής διοίκησης του οργανισμού

Νωρίτερα σε ανακοίνωσή του το Υπ. Επικοινωνιών είχε σχολιάσει ότι “πιθανές ενδοεταιρικές διαφορές μεταξύ μετόχων του Οργανισμού, αποτελούν ζητήματα ιδιωτικών διαφορών, τα οποία μπορούν να επιλυθούν μέσω των αρμόδιων οργάνων και διαδικασιών”.

“Το Υπουργείο, στα πλαίσια ελέγχου των οικονομικών καταστάσεων, όπως και των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων που προκύπτουν από την Σύμβαση με τον ΟΣΕΛ, θα λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για διασφάλιση της νομιμότητας και την αποτροπή διασπάθισης δημοσίου χρήματος”, συμπληρώνει η ανακοίνωση του Υπουργείου.