ΑΠΟΕΛ: Έτσι ξεφεύγει… από κάθε άποψη

Η… Τρίπολη και όσα έγιναν εκεί δεν ξεχνιούνται από τους αρμόδιους, τη διοίκηση, αλλά μπαίνουν για λίγο στην άκρη, γιατί… τώρα υπάρχει ντέρμπι!

Ο ΑΠΟΕΛ θέλει το “διπλό” όχι μόνο για τους προφανείς λόγους, για το γόητρο που πάντα κρύβει ένα παιχνίδι με την Ομόνοια. Θέλει τη νίκη και για να ξεφύγει. Από κάθε άποψη!

Από βαθμολογική, αφού ΑΕΚ, Ανόρθωση και Απόλλωνας είχαν απώλειες αυτή την αγωνιστική και με νίκη ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να ανοίξει την ψαλίδα ακόμη περισσότερο. Θέλει όμως και να ξεφύγει από το βαρύ κλίμα που δημιούργησαν οι ανεγκέφαλοι στην Τρίπολη στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Μία νίκη είναι το καλύτερο γιατρικό πριν τη διακοπή που ακολουθεί και ο Τιμούρ Κετσπάγια με τους παίκτες του αυτήν έχουν στο μυαλό τους και σ’ αυτήν στοχεύουν.

Ο Γεωργιανός τεχνικός προσπαθεί όλες αυτές τις μέρες να κρατήσει τους παίκτες του απερίσπαστους από τις… παρενέργειες της Τρίπολης, ώστε να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ντέρμπι “αιωνίων”. Προσπαθεί να διορθώσει και τα κακώς κείμενα που είδε στον αγωνιστικό χώρο του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” και που ήταν πολλά, αφού γνωρίζει πως μόνο ένας βελτιωμένος ΑΠΟΕΛ μπορεί να φύγει νικητής από το παιχνίδι με την Ομόνοια.

Η βαθμολογική θέση της Ομόνοιας ή η αδυναμία που έχει δείξει φέτος στα ντέρμπι δεν παραπλανούν τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος γνωρίζει ότι τον περιμένει πραγματική μάχη. Κι ετοιμάζεται γι’ αυτή με κάποιες αλλαγές που κρίνονται απαραίτητες μετά την εμφάνιση με τον Αστέρα. Δεδομένη, για παράδειγμα, θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Τόμας Ντε Βινσέντι στην ενδεκάδα, όπως και η απουσία του Βάντερ από αυτή.